mam 1GB kingstone single channel 667MHz pc5300. teraz mam mam default casovanie 5-5-5-12 (mal som 15 ale ked som zvysil fsb o 50 tak mi to dalo na 12,neviem preco). chcem sa spytat ake casovanie zvladne tato ramka, usetrite mi cas pri hladani naj casovania.
mam mb:asus p5l-vm 1394 a cpu:celeron D 420 ak to niekomu pomoze.
skus dat vyssiu delicku na 800mhz pri 5-5-5-18, prihod voltaz na 2,0V a testni to v memteste 86 ak ti nabootuje pc, ak ne tak tak skus este trosku zvysit voltaz a ked ani vtedy ti nenabootuje tak budes muset zostat na 667 a skusit znizovat casovanie alebo taktnut procak
edit: jo ak mas nake extra nastavenie delicky co ma naky medzistupen medzi 667 a 800 tak nechod hned na 800
Naposledy upravil/-a Dexx v Ne 27. Jan, 2008, 20:32, upravené celkom 1 krát.
Wedro sorry ale toto ma trochu dorazilo chces riesit taktovanie ramiek a nakonec napises ze im nevies prikurit napatie??aku mas dosku??zisti si zo strany vyrobcu ci je nejake ine riesenie cez win newiem ci je nejaky soft..nemam prehlad!!
na tej doske mam v biose 3 moznosti frekvencie pamati ktore sa urcuju podla frekvencie cpu. teraz mam tu ramku na frekvencii 883MHz napetie je nezmenene 1,8V. neviem, moze sa spalit na takej frekvencii?alebo sa to moze nejak dosrat??