Cawte,tak pokusim sa to vysvetlit aby ste vedeli o co ide...
kupil som Nvidiu 8800GS...predtym som mal Ati X1950PRo je pravda ze ked som ju vybral neodinstaloval som drivere ale to s tym nema co robit to by musel byt ten komp fakt k*****....
mno cize dal som tam nvidiu zapojil setko... zapnem pc rozbehnu sa chladice secko bezi a na monitore len oranzove svetielko...proste ,,out of reality,,
nechapem...skusil som dat do druheho slotu , vymenit obrazovku ...
ani bios ani uvodne logo proste nic..tak zajtra idem skusit tam dat este inu graficku a zdroj vymenit co to spravi no ludia mi hovoria ze mi odisla zakladna doska...
neviete nieco???
Dik
Nejde Monitor
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 29. Jan, 2007, 08:00
Nejde Monitor
Amd Athlon x25000...2x1GB DDR2 800MHZ....NVidia Asus 8800GS....MSI MS7250 K9N Platinum....ENERMAX 400 LIBERT
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
podobne srandicky si robi s kamarata jeho 19" Nokia
...akonahle sa babre s vysavacom okolo kompu, stane sa mu rovnaka galiba - komp normalne bezi, ale obrazovka bez signalu
uz som bol u neho tak 4 krat, vzdy som to rozchodil ani neviem ako
...posledny krat som ale chytil tusaka, ze problem bude v redukcii "DVI / D-Sub"
nepouzivas nahodou podobnu redukciu?
...akonahle sa babre s vysavacom okolo kompu, stane sa mu rovnaka galiba - komp normalne bezi, ale obrazovka bez signalu
uz som bol u neho tak 4 krat, vzdy som to rozchodil ani neviem ako
...posledny krat som ale chytil tusaka, ze problem bude v redukcii "DVI / D-Sub"
nepouzivas nahodou podobnu redukciu?
-
- Nový používateľ
-
- Nový používateľ