Hladám názov filmu, (aj rezisér ci herec by stacil) starsieho filmu. Videl som ho hooodne dávno, uz som nanho úplne zabudol, az teraz ked som videl trochu podobný film, tak som si nanho spomenul a aj na to, ze som ho vtedy nedopozeral.
Dvaja, tusím bratia sa snazili zachránit pred zbúraním starú plaváren (alebo mini kúpele) v starej stvrti mesta, ktorá sa celá búrala kvoli výstavbe nových moderných domov. podmienkou, aby im to nezbúrali, bolo ze plaváren musí bud fungovat nejaký cas súvisle, alebo mat nejaký stály pocet zákazníkov. samozrejme sa im to snazil prekazit chlapík co tam chcel stavat (neska sa tomu hovorí developer

) a stále im kazil techniku. pamatám len také utrzky. mali klasickú sikmú strechu a strasne deravú, pod kazdou dierou mali lieviky a z nich hadicky, alebo záber na stvrt mesta, kde bolo uz vsetko zbúrané a stála tam iba ich plaváren.
na 95% to bol film z francúzskej, resp. z neanglicky hovoriacej produkcie, cierna komédia, mozno aj Č/B film, cize dost starý. ak ste videli film Delikatesy (inak doporucujem) alebo Mesto stratených detí, tak tento film im bol trochu podobný, ale viac posunutý do reality.