slabsie pripojenie
slabsie pripojenie
cauky.mam taky problem asi s Wireless.Byvam s kamosmi a mam horsie pripojenie ako oni.Merali sme to navzajom spolu ale mal som najmenej okolo 500kbps oni mali cez 2000 az 3000 kbps niekedy aj viac.Myslel som ze je to vzdialenostou od routeru,skusal som a nic.Preinstaloval som ovladac a nic.Mam Windows vista a Toshibu Equium.Akoby to nieco skrtilo v PC.ale co to je neviem.Poradite niekto prosim ,Dakujem
skus este zodpovedat na nasledovne:
ako si pripojeny ku routru ? Wireless ? (zrejme ano, podla "asi problem s wireless")
ked si na tom istom mieste s notebookom, ako ktorykolvek z tvojich kamaratov, on skusi rychlost siete/download a potom hned ty skusis rychlost siete/download ... je tam rozdiel ? (povedzme tych 2000/500)
... ak tam rozdiel nebude, bude problem so signalom na tvojom beznom pracovisku/v izbe ...
... ak tam rozdiel bude, ocividne mas problem so sietovkou/ovladacmi ... skusit pohladat na vyrobcovej stranke, ci niesu ine ovladace ...
*predpokladam, ze firewally/trafficLimitery nemate zapnute pocas testovania*
ako si pripojeny ku routru ? Wireless ? (zrejme ano, podla "asi problem s wireless")
ked si na tom istom mieste s notebookom, ako ktorykolvek z tvojich kamaratov, on skusi rychlost siete/download a potom hned ty skusis rychlost siete/download ... je tam rozdiel ? (povedzme tych 2000/500)
... ak tam rozdiel nebude, bude problem so signalom na tvojom beznom pracovisku/v izbe ...
... ak tam rozdiel bude, ocividne mas problem so sietovkou/ovladacmi ... skusit pohladat na vyrobcovej stranke, ci niesu ine ovladace ...
*predpokladam, ze firewally/trafficLimitery nemate zapnute pocas testovania*
lava, prava, lava, prava ...
Pripojeny som cez Wireless.Skusaly sme merat rychlost hned po sebe a boli sme vedla seba stale tam bol vsak velky rozdiel vysledku.Pri testovany sme to skusaly aj so zapnutim aj s vypnutym Wireless no rozdiel tam nebol badatelny.Skusal som uz aj zmenit ovladace no bez vysledku.Meral som to aj meter od routru no nic.