Zdravim mam tu jedno LCD ktore sa po par sekundach vypne (panel sa pravdepodobne odpoji od napajania ale led dioda svieti na zeleno)
dalej som zistil ze cas po ktory vydrzi zobrazovat obraz sa priamo umerne zvysuje s casom po ktory je odpojeny
teda ak je odpojeny cely den vydrzi cca minutu potom ho skusim vypnut a zapnut ale uz ide len pol minuty a potom uz len tak cca 10 sec.
nevie niekto kde by mohol byt problem zatial som len poskusal pomenit rozlisienia a pomykat kablami
Vypinajuce sa LCD
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Ak si ho vyskusal aj na inych PC a robi to iste tak mas smolu.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
tak som to rozobral a pozeram 2 integrace na srot a jeden tam bude zachvilu tiez 2 ele. kondiky to tiez mali skoro za sebou
pocital som nejake ang. fora aj ked som nerozumel vsetkemu ale to LCD je pravdepodobne s pekla niektory sa rozhodly to prepajat ale neviem ako dlho to vydrzalo a nektorym to za tu robotu nestalo a zaobstarali si novy panel co bude asi aj moj pripad
pocital som nejake ang. fora aj ked som nerozumel vsetkemu ale to LCD je pravdepodobne s pekla niektory sa rozhodly to prepajat ale neviem ako dlho to vydrzalo a nektorym to za tu robotu nestalo a zaobstarali si novy panel co bude asi aj moj pripad
no tak skus este tie kondiky vymenit....
keby to bolo v tych svaboch, no neviem, to mi pripada ze by ti to neslo vobec..
ale skor mi to pripada ze ked sa ti tam daco zohreje, tak sa vypne...
keby to bolo v tych svaboch, no neviem, to mi pripada ze by ti to neslo vobec..
ale skor mi to pripada ze ked sa ti tam daco zohreje, tak sa vypne...
Spoiler: ukázať
ten svab je len dosledok niecoho... nemusi byt on na vine , to ze zhorel je myslim skor vec inej suciastky... svaby sami od seba nehoria
da sa ti odtial nejak odcitat typ?
alebo je to taky ako je vedla?
mas po ruke merak? mozes zmerat napajanie
si elektrikar?
da sa ti odtial nejak odcitat typ?
alebo je to taky ako je vedla?
mas po ruke merak? mozes zmerat napajanie
si elektrikar?
Spoiler: ukázať
da sa odcitat je na PCB puzity 4 krat a ostatny kolegovia zatial nemaju prerazene plastove puzdra
merak ma po ruke ale neviem ktore napajanie treba odmerat res ak myslis ze je to stabilizator napetia tak by bolo mozno jednoduchsie najst data sheet (mne sa to nepodarilo) nasiel som na nom dve skupiny oznacenia 1. 45116M 2. 5333366
elektrikar som v ramci amaterskych moznosti a moznoti popisu ,,ako na to,,
edit takze som vypajal napodozrivejsi ele. kondik co tam bol zapol a nezmenilo sa takze teraz ma caka najst taky isty alebo s vacou kapacitou najlepsie v tom istom puzdre napajat ho tam a odskusat drzte palce
merak ma po ruke ale neviem ktore napajanie treba odmerat res ak myslis ze je to stabilizator napetia tak by bolo mozno jednoduchsie najst data sheet (mne sa to nepodarilo) nasiel som na nom dve skupiny oznacenia 1. 45116M 2. 5333366
elektrikar som v ramci amaterskych moznosti a moznoti popisu ,,ako na to,,
edit takze som vypajal napodozrivejsi ele. kondik co tam bol zapol a nezmenilo sa takze teraz ma caka najst taky isty alebo s vacou kapacitou najlepsie v tom istom puzdre napajat ho tam a odskusat drzte palce