Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
chcem preflasovat k750i na W800 ale stale sa mi zapina mobil, ked cem pripojit cez far manager, neviete co s tym? mam CID 49 BROWN, skusal som aj podla navodov a nic, stale sa zapina, diky za rady
som nasel navod na nete nato ale nejde to, ked sa priojuje vo far, tak sa zapne mobil, alebo v tom XS++ vypisuje failed stale a errory, a da sa aspon aby silnejsie hrali mp3 ?
Brown verzia nejde flashnut, ale ide tusim pomocou XS++ alebo niecoho podobneho zmenit napr. na red, ktora uz flashovat ide, ked chces aby to silnejsie hralo, treba flashnut acustic subory dake tusim, ale neviem ako sa to robi, sak co nejdes na www.se-tuning.cz napr ? alebo www.semania.cz
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !