dobry den tak zacnem od prveho ... zaujal ma tento mobil ... je v akcii u orange za cca 5 000sk.. co nan vravite ? ma ho niekto ? odporucate mi jeho kupu ? ...
a mam tu niekolko bodov ktore sa chcem spytat niekoho kto sa tomu rozumie ..
1.tento model ma wifi. pozeral s om recenzie ale vsade sa pise iba o Voip .. da sa s tymto Wifi normalne pripojit na net.. bo mam doma wifi siet a surfovanie len tak v mobile by sa mi siklo ..
2. tento model ma symbian 9.1 s feature packom 1 myslim... podla niektorych ludi je strasne pomaly podla inych nie .. da sa symbian upgradnut na verziu 9.2 ? ..
dakujem za odpovede
NOKIA E65 pls help a poradit
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
mam ho doma asi tyzden
- wifi pripojenie je vyborne
- domace surfovanie je v pohode
- stiakol som si program "fripe" bezi mi tam ICQ aj Skype, funguje aj skype out
- oneskorenie je max 0,5 sec
- vstavany browser pracuje splahlivo
- stiahol som si aj operu ale nejak to neni bochvieco
- emaili pracuju dobre
- stiahol som si program "univerzalne" dialkove ovladanie a v predajni elektra je vzdy vela srandy......
- konfiguracia telefonu je zlozita, ale nejak sa to da prekusnut
- dosah wifi je cca 30 metrou, na vzdialenejsie AP sa je problem pripojit
- niekedy sa neviem pripojit na wifi, treba chvilku pockat a zase sa to rozbehne (mozno len dlhy refresh)
- telefon je vcelku rychly
- jemne vrzga
- ale vyhotovenie je kvalitne
- hlucne tlacitka - vadi v noci
- aplikacii na stiahnutie je vela....
- zpociatku mi blblo BT, ale teraz uz pracuje....... (neslo ovladanie cez BT)
- vadilo mi hlasove vytacanie (uz som si zvikol) - "voice tag" - si vyroby telefon sa podla mena:
Kamil GT = kemldzity
Nedopite pivo = najdptvó
Roman Crman = rmsm
Ada cigalova = Akasajklóve
Baterka mi drzi asi den (pri zapnutom wifi) pri vypnutom cca 2 - s castim volanim.
Ale raz sa mi stalo ze som ho vybil za 6 hodin....
original nokia auto nabijacka stoji 320sk
Ale som vcelku spokojny
T.
- wifi pripojenie je vyborne
- domace surfovanie je v pohode
- stiakol som si program "fripe" bezi mi tam ICQ aj Skype, funguje aj skype out
- oneskorenie je max 0,5 sec
- vstavany browser pracuje splahlivo
- stiahol som si aj operu ale nejak to neni bochvieco
- emaili pracuju dobre
- stiahol som si program "univerzalne" dialkove ovladanie a v predajni elektra je vzdy vela srandy......
- konfiguracia telefonu je zlozita, ale nejak sa to da prekusnut
- dosah wifi je cca 30 metrou, na vzdialenejsie AP sa je problem pripojit
- niekedy sa neviem pripojit na wifi, treba chvilku pockat a zase sa to rozbehne (mozno len dlhy refresh)
- telefon je vcelku rychly
- jemne vrzga
- ale vyhotovenie je kvalitne
- hlucne tlacitka - vadi v noci
- aplikacii na stiahnutie je vela....
- zpociatku mi blblo BT, ale teraz uz pracuje....... (neslo ovladanie cez BT)
- vadilo mi hlasove vytacanie (uz som si zvikol) - "voice tag" - si vyroby telefon sa podla mena:
Kamil GT = kemldzity
Nedopite pivo = najdptvó
Roman Crman = rmsm
Ada cigalova = Akasajklóve
Baterka mi drzi asi den (pri zapnutom wifi) pri vypnutom cca 2 - s castim volanim.
Ale raz sa mi stalo ze som ho vybil za 6 hodin....
original nokia auto nabijacka stoji 320sk
Ale som vcelku spokojny
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
tiez mam tento fon a som spokojny,bral som ho na vianoce,
co sa tyka rychlosti tak na symbian je celkom ok,ale je to relativne,kamos ma k800i a vravi ze ta moja 65-ka je strasne pomala,takze ide o to na co si zvyknuty,ale podla mna to nie je nic strasne,tie nove symbiany ako 6120c su na tom vraj lepsie
wifi tiez fici v pohode,aj doma,len troska slabsi dosah,ale ked si niekde v nejakom podniku,alebo tak ako u nas v skole,tak to staci
vydrz baterie musim potvrdit ako u Tomana,troska som bol sklamany,ale zase nabijes ho rychlo
inac toman vsetko zhrnul pekne,suhlas
Toman a myslel fring? nevies ako nastavit router aby mi siel aj doma?
inde mi siel ale doma nechce
dik
a este som zabudol,ten upgrade asi nie je mozny
co sa tyka rychlosti tak na symbian je celkom ok,ale je to relativne,kamos ma k800i a vravi ze ta moja 65-ka je strasne pomala,takze ide o to na co si zvyknuty,ale podla mna to nie je nic strasne,tie nove symbiany ako 6120c su na tom vraj lepsie
wifi tiez fici v pohode,aj doma,len troska slabsi dosah,ale ked si niekde v nejakom podniku,alebo tak ako u nas v skole,tak to staci
vydrz baterie musim potvrdit ako u Tomana,troska som bol sklamany,ale zase nabijes ho rychlo
inac toman vsetko zhrnul pekne,suhlas
Toman a myslel fring? nevies ako nastavit router aby mi siel aj doma?
inde mi siel ale doma nechce
dik
a este som zabudol,ten upgrade asi nie je mozny
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
e65
1. e65 ma plnohodnotne wifi s plnohodnotnou konfiguraciou cize sa mozes vpohode pripajat na net vranci ipv4 adokonca aj ipv6 protokolu. vsetko sa nakonfiguruje v nastaveniach do pristupovych bodov ktorych mozes mat samozrejme kolko chces. Pri spusteni skype=fring alebo icq ci web prehliadaca si zvolis niektory z nich a pomocov neho sa uz fon pripoji k danej sieti prip si mozes dat vyhladat rovno aj siet a nekonfigurovat bod pokial ma wifi ap dhcp. Osobne mam n80 a wifi si neviem vynachvalit. Pouzivam ju na cestach doma i zahranici. Neraz na mna nedovercivo zazerali kamosi ked som z chorvatska spanielska ci rakuska bezplatne cele minuty volal domov cez skype alebo sledoval spravy na ta3:d Dosah wifi primaca vo fone je velmy relativny a zalezi od viacero veci: vykonu ap jeho anteny terenu polohy fonu a prostredia. Mozem povedat, ak chcete ta neverte som sa par krat pripojil aj na 1 km vzdialene ap no to som mal nasmerovany fon vobec s nim nehibal a stranu kde je antena mal odokrytu aby bol dobry signal. kazdopadne 30 m urcite nie..aspon u mna nie.vzdy to je mnoho viac. 2. symbian sa na vyssiu verziu upgradovat neda. a este moja rada pokial chces brat nieco s wifi a symbianom a este s orange ber radsej jednoznacne e51 ktora ma totoznefunkcie + naviac rychlejsi bluetoot radio a lepsiu vydrz a konstrukciu pevnejsiu. ma naviac aj az dvojnasobne viac ram a o dost rychlejsie cpu.nehovoriac o tm ze ma aj novsi symbian 9.2 cize aj feature pack1.
hp6930p c2d t9400 2,53 ghz/4 gb ram/320 gb 7200 rpm
ako hracka ao522 amdc50 s usb wifi alfa 1w
ako hracka ao522 amdc50 s usb wifi alfa 1w