Microsoft Virtual PC 2007 a fyzicke disky
Microsoft Virtual PC 2007 a fyzicke disky
Cawte. Da sa nejak cez OS ( ktory som nainstaloval virtulane ) vojst na fyzicke disky, ktore mam v normalnom PC? Lebo ukazuje mi tam len virtualny disk. Diki.
Spoiler: ukázať
neda, lebo virtual PC emuluje grafiku, takze vo virtualnej masine nemas tu grafiku, ktoru mas v PC ...Xenon napísal:Ano, uz to mam. Net ide. Ale nevyhoda je ta, ze nejde AERO, lebo tento program ma len 8MB GPU. Daju sa nejak nainstalovat ovladace na naozajstnu grafiku, ktoru mam v PC?
Ale zas to ma vyhodu, ze ked ten imidz virtualky skopirujes kamkolvek, ze to tam pobezi...
lava, prava, lava, prava ...
[quote="galen
Ale zas to ma vyhodu, ze ked ten imidz virtualky skopirujes kamkolvek, ze to tam pobezi...[/quote]
Aky image virtualky? Kde sa nachadza? To je vlastne ten virtualny HDD? Lebo do toho VMWARE by potom stacilo len skopirovat, nemusim to instalovat nanovo.
Ale zas to ma vyhodu, ze ked ten imidz virtualky skopirujes kamkolvek, ze to tam pobezi...[/quote]
Aky image virtualky? Kde sa nachadza? To je vlastne ten virtualny HDD? Lebo do toho VMWARE by potom stacilo len skopirovat, nemusim to instalovat nanovo.
Spoiler: ukázať