- nema to zmisel, niektore programi ju priamo VYZADUJU!!!!
- nechaj to na automatiku, popripade jej nastav pevnu velkost 512Mb...
T.
Swap file vo windows XP
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
No ak viac ako 1,5 g neprekrocis tak to vpoho vypni, ja mam 2g a swap mam vypnuty a no problemo. ale niektore hry ti potom nemusia fachat - napr stalker potrebuje 2g a nesiel by. ale je to kazdopadne dobre riesenie. Ak swap off - viac miesta na disku a nebude ti vrcat disk ked nemusi. vsimol som si, ze mne win swapoval z disku a vsetka ram nebola zdaleka vyuzita. A keby naaahodou nieco nefungovalo tak to iizi prepnes spat.
Preco to vlastne chces vypinat? Potrebujes tie 2giga miesta, alebo len z nudy vymyslas co so systemom? Ak myslis, ze tym nieco v systeme urychlis (tym, ze mu nedas moznost swapovat ked to nepotrebuje... vieme, ze winy swapuju vkuse), tak ta sklamem. Je vacsia pravdepodobnost, ze ti bude swap chybat, ako ze pocitis "urcyhlenie" systemu.
Spoiler: ukázať
pokial pouzivas veci ako Matlab,Visual Studio,tam je potrebny dostatok virtualnej pamate,pokial by si ju vypol,Visual Studio a Matlab by pravdepodobne po par minutach prace totalne skolabovali,1.5GB pamate nieje az tak vela vzhladom na spotrebu samotneho systemu a aplikacii ako Matlab/VisualStudio a spol
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
ja mam 2GB ram na notebooku, swap vypnuty skoro tri roky a nikdy mi nic nehavarovalo. RYCHLOST JE PODSTATNE LEPSIA V PRIPADE MNOZSTVA DISKOVYCH OPERACII Z DOVODU ZE SA WINDOWS NENECHA OJEBABRAT VIRTUAL MEMORY MANAGEROM KTORY NESPRAVNE VYSWAPUJE APLIKACIE Z PAMATE ABY UVOLNIL MIESTO PRE DISKOVU CACHE !!!!!
jednoduche riesenie : vypni swap, kukaj si zatazenie pamate, rob s tvojimi aplikaciami. Budes prekvapeny. Ked sa ti nieco... spadne tak kukaj ci to bolo zaplnenou pamatou. Jednoduche...
jednoduche riesenie : vypni swap, kukaj si zatazenie pamate, rob s tvojimi aplikaciami. Budes prekvapeny. Ked sa ti nieco... spadne tak kukaj ci to bolo zaplnenou pamatou. Jednoduche...