Nostalgia chladenia
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Nostalgia chladenia
tak ma napadlo ze pofotim vytvor ktory som kedysi na vyske zbuchal
parkrat som ho tu spominal
ak si dobre spominam tak raz na kamosovej doske bol taktovany moj stary preskot 3200mhz 478 na 3800
ale nepametam
viem ale ze pri tomto chladeni musia byt vypnute vsetke fany lebo potrha vrtule
je treba spetny napetovy kabel s kolikmi na oboch stranach.
Ten napojim zo siete dozadu do skrine, na bocnici kde je ventilator spojim molexa s molexom zo skrine-zo zasuvky, odpojim vsetke fany zalozim bocnicu vzadu zapnem prepinac sluchatka a ide sa
huci to ako besne ale....
v lete sa pri tom dobre popija pivko v miestnosti....
lahko prenosne
je na to aj kryt
neviem ci to mozem dat sem alebo inde a ci vobec nieco take tu byt moze
za kvalitu sa ospravedlnujem lepsi fotak momentalne nemam....
co na to overklokeri ?
parkrat som ho tu spominal
ak si dobre spominam tak raz na kamosovej doske bol taktovany moj stary preskot 3200mhz 478 na 3800
ale nepametam
viem ale ze pri tomto chladeni musia byt vypnute vsetke fany lebo potrha vrtule
Ten napojim zo siete dozadu do skrine, na bocnici kde je ventilator spojim molexa s molexom zo skrine-zo zasuvky, odpojim vsetke fany zalozim bocnicu vzadu zapnem prepinac sluchatka a ide sa
huci to ako besne ale....
v lete sa pri tom dobre popija pivko v miestnosti....
lahko prenosne
je na to aj kryt
neviem ci to mozem dat sem alebo inde a ci vobec nieco take tu byt moze
za kvalitu sa ospravedlnujem lepsi fotak momentalne nemam....
co na to overklokeri ?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Juri1990
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2007, 08:00
Celkom som nepochopil ako si to zapajal(vecer mi to nemysli), ale ja mam taky isti vetrak na mojej sucasnej bedni (termaltake tsunami dream) hore ako nasavanie, mne ide normalne kabel rovno do zastrcky, teda trci normalny kabel z bedni a v bedni to mam napojene na rele(12V) na ktore mam priletovany kabel s koncovkou na vetraky.
P.S.: Preco by to trhalo vrtule?
P.P.S.: A ja som si myslel, ze taku masinu mam iba ja
P.S.: Preco by to trhalo vrtule?
P.P.S.: A ja som si myslel, ze taku masinu mam iba ja
Naposledy upravil/-a Juri1990 v Ut 04. Mar, 2008, 21:18, upravené celkom 2 krát.
CPU: Xeon E3-1231 v3| MB: GIGABYTE Z97-D3H| RAM: Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz CL9 | VGA: stará záloha| PSU: EVGA 600B
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
no tak ako som napisal
zo siete ide dvojity kabel
vzadu na skrini je elektricka zasuvka
do nej sa napoji druha strana toho kabla...
vnutri skrine sa kablami ako od HDD/cdrom spoji bocnica s napajanim ktore ide zo zastrcky to su tei dva molexy
zavre sa skrina zapne sa spinac a ta kotolna sa rozbehne....
a je po teplote
zo siete ide dvojity kabel
vzadu na skrini je elektricka zasuvka
do nej sa napoji druha strana toho kabla...
vnutri skrine sa kablami ako od HDD/cdrom spoji bocnica s napajanim ktore ide zo zastrcky to su tei dva molexy
zavre sa skrina zapne sa spinac a ta kotolna sa rozbehne....
a je po teplote
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
Re: Nostalgia chladenia
Noooo tak vetrat to musi poriadne... komu nevadi hluk jednoznacne riesenielezgy napísal: .....
.....
co na to overklokeri ?
....ale ked som si to precital az sa mi vlasi zjezili.... nejaka ze vyhlaska 718 ti nic nehovori, alebo taka vec predlzovaci kabel a na oboch stranach koliki.... este ta nepotriaslo poriadne???
ASUS N55SF- S1262u: CPU: Intel® Core™ i7 2670QM, CHIPSET: Intel® HM65 Express Chipset, RAM: 6GB DDR3 1333 MHz, DISPLEJ: 15.6" 16:9 Full HD (1920x1080), VGA: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM, HDD: 750GB 5400rpm
- Juri1990
- Používateľ
No ani velmi nie, a co by mala hovorit?kajo873 napísal:...nejaka ze vyhlaska 718 ti nic nehovori...
CPU: Xeon E3-1231 v3| MB: GIGABYTE Z97-D3H| RAM: Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz CL9 | VGA: stará záloha| PSU: EVGA 600B
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
tato vyhlska hovori o elektrotechnickej sposobilosti o opravneni spracou na elektrickych zaraideniach, udrzdou a podobne... ma paragrafy 19-24Juri1990 napísal:No ani velmi nie, a co by mala hovorit?kajo873 napísal:...nejaka ze vyhlaska 718 ti nic nehovori...
k tej predlzovacke no tak to ROFL :RLOL: jako pripadalo mi to tak ze tam podla tych obrazkov musi byt pouzita predlzovacka kolik-kolik ale hovorim si ze neee to by bolo zvratene...a predsa :o
skus si zistit preco ma zasuvka dierky a nie koliky a ak mas kusok rozumu tak na to dojdes (napoviem ti: co sa stane ak vytiahnes predlzovacku najprv z kompu a dotkens sa jej? )
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Juri z vlastnej skusenostiti mozem povedat ze to nie je nic prijemene ale skor velmi velmi blestive... ma tak napadlo ze pokial si chces privodit kopnutie striedavym prudom doporucujem rucny generator z starych telefonov vo vlaku ktore sluzili ako zvoncek
a lezgy nieco na tom bude bo podla tej vyhlasky by si si mal snad aj na vymenu ziarovky zavolat elektrotechnika a podla mojho nepotrebujes vyhlasku na to aby si vedel ze predlzovacka kolik-kolik je rydze sialenstvo
a lezgy nieco na tom bude bo podla tej vyhlasky by si si mal snad aj na vymenu ziarovky zavolat elektrotechnika a podla mojho nepotrebujes vyhlasku na to aby si vedel ze predlzovacka kolik-kolik je rydze sialenstvo
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Juri1990
- Používateľ
Sme mali na imatrikulackach(na elektrine) nam to tocili a mali sme sa podpisat, aj na zakladke som skusal nieco take, ale myslel som nieco vykonnejsie ako napr. no bleskMemnon napísal:Juri z vlastnej skusenostiti mozem povedat ze to nie je nic prijemene ale skor velmi velmi blestive... ma tak napadlo ze pokial si chces privodit kopnutie striedavym prudom doporucujem rucny generator z starych telefonov vo vlaku ktore sluzili ako zvoncek