Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
...je to tak ahlupost ale mohli by ste poradit presny navod : jak mam vypat aby sa mi pri zapati stale nezobrazovalo Discete not found ze mam stlacit F1 pre spustenie ! ...potrebujem to pre kamosa (on je taki ´´zaciatocnik´´) /kde to najde v biose diki ma nejaku K7 (neviem presne )
Kedy to vypisuje? HneD pri zapnuti PC? Nema v BIOS-e zapnutu mechaniku a pritom ju fyzicky vobec nema, alebo nema len naopak zasunuty flopy kabel? Toto je prakticky mozne, pretoze (vacsinou) sa to da a BIOS potom moze hlasit chybu, ze nenasiel vsetky nastavene zariadenia.
V BIOS-e to moze najst v (napr.) Standart CMOS Features a tam zakazat Flopy mechaniku: Drive A: nastavit na Disabled
prip. v Advanced BIOS Features nastavit First Boot Device na Hard disk, ak z nejakeho dovodu este potrebuje disketovku a aj mu v systeme funguje.
diki chlapci ano nema discetromku ale vypisuje mu ze mu chyba ,hned po zapnuti pc (Discette not found ,presss F1 to continue (asi ju ma v BiOSE nastavenu ) ....