cavte z nicoho nic mi nabehne bluescreen a restartuje ma napise ze driver irql not less and reqall nieco take...cim to moze bit? zostava
mb gigabyte p35-ds3
core2 8200
2x1gb corsair cl5
asus en 8800gt
neni to napriklad internetom?mam modem flarion od tmobile
modra obrazovka
- exploited111
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
presunute : Procesory ->> Hardware vseobecne
- taktoval si?
- skusal si comp len s jednym RAM modulom?
- ovladace mas nainstalovane vsetky korektne?
skus nazriet sem?
...rovnako sa tam riesil obdobny problem (DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL), i keD s inou zostavou
- taktoval si?
- skusal si comp len s jednym RAM modulom?
- ovladace mas nainstalovane vsetky korektne?
skus nazriet sem?
...rovnako sa tam riesil obdobny problem (DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL), i keD s inou zostavou
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
vytvor mi memory dump a ja ti na to kuknem. 70% pravdepodobnost ze hentu chybu ti sposobuje zly ovladac na nieco, takze:
A) updatnut VSETKY drivery, sietovka, grafika, zvuk, modem, vsetky nestandartne zariadenia ako tv karta, scsi radice a pod.
b) updatnut antivirak na poslednu poslednu verziu, skoro kazdy z nich ma problem v rezidentnom module [mas symantec? tak updatni symevent.sys]
b) skontrolovat pamate memtestom
najlepsie spravis, ked si zapnes pri pade generovanie memory dumpu a ten mi potom posles. Ja ti na to s mojou znalostou assembleru x86/x64 kuknem a skusim dat vysledok.
A) updatnut VSETKY drivery, sietovka, grafika, zvuk, modem, vsetky nestandartne zariadenia ako tv karta, scsi radice a pod.
b) updatnut antivirak na poslednu poslednu verziu, skoro kazdy z nich ma problem v rezidentnom module [mas symantec? tak updatni symevent.sys]
b) skontrolovat pamate memtestom
najlepsie spravis, ked si zapnes pri pade generovanie memory dumpu a ten mi potom posles. Ja ti na to s mojou znalostou assembleru x86/x64 kuknem a skusim dat vysledok.