Problem s ovladacmi pre ACER
Problem s ovladacmi pre ACER
Nainstaloval som si pravy WinXP Home, a k nemu som si stiahol ovladace z Acer stranky presne ku compu TravelMate 2450. No nenainstalovali sa mi ovladace, neviem preco mi ich nechcelo zobrat ako VGA, CHIPSET - a tym padom mi nefunguju ani USB porty. Poradte nejaku inu stranku na ovladace. Nechapem preco mi to nezobralo ked su na ten urcity typ compu. Diky za odpoved
Ak ti nejdu ovladace pre tvoj notebook a pre tvoj OS, je to divne...ale co uz...precitaj si tento navod a podla neho si naintegruj vsetky potrebne ovladace. Potom nainstaluj nLite a z upravenej instalacky sprav ISO, ktore potom pouzijes na instalaciu tvojho notebooku. Malo by ti ist vsetko.
Preco sa ti neda nainstalovat ovladace? Ake hlasky ti to pusta? co sa pise pri jednotlivych polozkach v spravcovi zariadeni? ...
Preco sa ti neda nainstalovat ovladace? Ake hlasky ti to pusta? co sa pise pri jednotlivych polozkach v spravcovi zariadeni? ...
Na VGA: www.laptopvideo2go.com
Chipset: tam ti musia ist ovladace z Intel stranky... tam si vyberies rozno platformu nie?
Chipset: tam ti musia ist ovladace z Intel stranky... tam si vyberies rozno platformu nie?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
hmm, co znamena "nechcelo zobrat"?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB