Zdravim.
V poslednom case sa mi sem tam stalo, ze sa mi vypol sam od seba pocitac, a v zapati sa nastartoval. Lenze dnes pri pozerani videa sa mi vypol nadobro. Skusil som teda stlacit power on, ale len preblikol a na sekundu sa rozkrutil ventilator a v zapati prestal. Doska svietila. Otvoril som skrinku, skusil odpojit grafiku, znova zapojil, popozeral vsetky kable. Nic nebolo zhorene. Stlacil som power on, vsetko sa rozbehlo, az na graficku kartu, displej hlasi No signal. Avsak komp sa rozbehne bez problemov, nabehne vista, pocut to podla zvuku. Ale obraz nikde.
Napadaju ma dva pripady. Bud je KO grafika, alebo je poskodeny zdroj. Tu sa chcem opytat, mohla mi odist PCIE vetva na zdroji? Smrad necitit ziadny.
Za kadze napady dakujem.
PS: Potreboval by som odskusat grafiku, len nemam u koho, plus musel by som prenasat vymennik a cerpadlo...
Urcenie problemu - nejde PC
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Urcenie problemu - nejde PC
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- Ohucany
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 31. Aug, 2004, 14:00
Skoro taky isty problem som riesil pred dvoma tyzdnami, tiez hlasilo no signal ale system nabehol, graficku som odskusal u kamosa a jemu bez problemov isla... a budes sa cudovat nakoniec som prisiel nato, ze to sposobovala disketova mechanika, proste sa s nicoho nic pokazila.
To len tak aby si sa nezameriavala iba na graficku aj ked tiez by som ju prvu isiel inde vyskusat.
To len tak aby si sa nezameriavala iba na graficku aj ked tiez by som ju prvu isiel inde vyskusat.
MB: MSI Z77A-GD65 | CPU: Intel Core i7-3770 + Noctua NH-U9 + FUN Noctua NF-B9 | RAM: 2x Corsair Vengeance LP 16GB (Kit 2x8GB) 1600MHz CL9 | HDD: SSD Samsung 850 EVO 500GB + Western Digital 4TB WD40EFRX | AUDIO: externá NI Audio Kontrol 1 | MONITOR: 24" Eizo FlexScan EV2436W | CASE: Corsair 550D Obsidian Series black | PSU: be quiet! Straight Power BQT E9-450W GOLD | Print: Canon Pixma TS8050 | Repro: Pioneer S-DJ05 | Sluchadlá: Headset: Sennheiser GSP 550 + In-ear: Beyerdynamic Soul Byrd | Peripheral: BT usb MSI
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Nejdem zakladat novu temu. Miuly problem vyrieseny, problem bol v kabelazi.
Ale vcera vecer som normalne vypol komp a dnes uz odmieta nabehnut. Mal som ho cely rozobraty, kontroloval vsetky kable, vsetko a nechce naskocit. Zdroj som odskusal v inom kompe, ide bez problemov.
Komp je normalne vypnuty, odpojeny z elektriky, zapojim ho do zastrcky, zapnem zdroj, rozsvieti sa kontrolka na doske a tym to konci. Na stalcanie gombika nereaguje. Skusil som vymenit gombik, ani tak nic. Skusil som povymienat ramky, nic. Spustil som ho teda natvrdo ze som spojil na zdroji zeleny a cierny kabel. Nabehol disk, dvd, cerpadlo, zdroj ok. Zaujimave je ze som zapojil pc spiker, ale ten nevydava ziadny zvuk. Ani ked ho natvrdo nakopnem cez kable. Obrazovka je stale cierna, lepsie povedane nejde ani signal do monitoru...
Prosim poradte co mam este odskusat, uz fakt neviem. Ak zhorela doska, tak ho rovno rozpredam, uz do neho nevrazim ani korunu...
Ale vcera vecer som normalne vypol komp a dnes uz odmieta nabehnut. Mal som ho cely rozobraty, kontroloval vsetky kable, vsetko a nechce naskocit. Zdroj som odskusal v inom kompe, ide bez problemov.
Komp je normalne vypnuty, odpojeny z elektriky, zapojim ho do zastrcky, zapnem zdroj, rozsvieti sa kontrolka na doske a tym to konci. Na stalcanie gombika nereaguje. Skusil som vymenit gombik, ani tak nic. Skusil som povymienat ramky, nic. Spustil som ho teda natvrdo ze som spojil na zdroji zeleny a cierny kabel. Nabehol disk, dvd, cerpadlo, zdroj ok. Zaujimave je ze som zapojil pc spiker, ale ten nevydava ziadny zvuk. Ani ked ho natvrdo nakopnem cez kable. Obrazovka je stale cierna, lepsie povedane nejde ani signal do monitoru...
Prosim poradte co mam este odskusat, uz fakt neviem. Ak zhorela doska, tak ho rovno rozpredam, uz do neho nevrazim ani korunu...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil