Zdravim, chcel by som sa opytat cim je asi sposobene samovolne restartovanie notebooku UMAX D620S.
Moze to byt vysokou teplotou ??
Samovolne restartovanie notebooku
No najcastejsie samovolne restartovanie alebo vypinanie suvisi s prehrievanim buD grafiky alebo procesora... ja mam tento problem pri hrani hier s mojim MSI L735 s AMD Turion 64 X2 TL-52 (1,6Ghz). Pri prekroceni teploty 90°C sa mi book vypina. Riesil som to aktivnou podlozkou Zalman ZM-NC2000, ktora moju situaciu vyrazne zlepsila ale stale nemozem vyuzit plny potencial booku kvoli fakt zle vyriesenemu odvodu tepla. Planujem zakupit ventilator Evercool NB-MA1 http://www.tichepc.sk/produkt/Evercool-NB-MA1-1646.html ktory odsava teply vzduch priamo zvnutra booku a dufam ze mi to pomoze konecne vyriesit moj problem s teplom. MSI su dobre booky ale co sa tyka odvodu tepla tak je to katastrofa.
tak to by ma velmi, velmi zaujimalo ci ti to pomohlo.. ak ano skusil by som aj ja.mareque napísal:No najcastejsie samovolne restartovanie alebo vypinanie suvisi s prehrievanim buD grafiky alebo procesora... ja mam tento problem pri hrani hier s mojim MSI L735 s AMD Turion 64 X2 TL-52 (1,6Ghz). Pri prekroceni teploty 90°C sa mi book vypina. Riesil som to aktivnou podlozkou Zalman ZM-NC2000, ktora moju situaciu vyrazne zlepsila ale stale nemozem vyuzit plny potencial booku kvoli fakt zle vyriesenemu odvodu tepla. Planujem zakupit ventilator Evercool NB-MA1 http://www.tichepc.sk/produkt/Evercool-NB-MA1-1646.html ktory odsava teply vzduch priamo zvnutra booku a dufam ze mi to pomoze konecne vyriesit moj problem s teplom. MSI su dobre booky ale co sa tyka odvodu tepla tak je to katastrofa.
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
V sekcii Benchmarky najdes kopec SW na testovanie prakticky cohokolvek.. Tvoj problem moze byt sposobeny OS-om, RAM, HDD, MB, vysokou teplotou, chybou v napajacej sustave... Je toho mnoho.
Na zaciatok si nainstaluj speedfan, pusti orthos a znac si teploty... Ak bude vsetko v norme, skus MemTest (2-3 cykly cez bootvonie z CD)... Nejaky test disku (nie len povrchu!)...
Na zaciatok si nainstaluj speedfan, pusti orthos a znac si teploty... Ak bude vsetko v norme, skus MemTest (2-3 cykly cez bootvonie z CD)... Nejaky test disku (nie len povrchu!)...
CENTER
Spoiler: ukázať