dobry den, mam taky problem, vlastnim graficku kartu 2900xt ale nakolko bolo v baleni len 2x 6pin kabel na napajanie nie som schopny kartu pretaktovat cez ati overdrive lebo overdrive vyzaduje nasledovne napajanie karty 1x8pin a 1x6pin.... lenze tu je pes zakopany..... dany osempin neviem zohnat v ziadnom obchode... nemohli by ste mi dat nejaky tip kde alebo ako zohnat dany osem pinovy kabel ktory by aj pasoval?
kabel nezozenies nikde, jedine ze ti ho niekto preda kto ho mal v baleni.... da sa ale lahko vyrobit. odrezes 2 pasujuce piny zo 6pinu a a vrazis tam 2x cierny kabel z molexu...takto som to mal ja a fungovalo to... Moj skromny nazor ale je ze vacsiu sluzbu ti spravi rivatuner alebo ATI tool
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
teda ma to vobec nejaky vyznam tam pchat jeden osempin a jeden sestpin... je to to iste ako ked tam mam zapojene 2x 6pin..... ? pretaktujem grafiku o rovnaky pocet MHz ako keby som tam mal aj ten spominany osempin? aky je potom vlastne rozdiel medzi sestpinom a osempinom? diq