zdravim!
takze mam tu taky problemik s mojim PC:
normal rano zapnem PC ,zapne sa nabootuje sa WIN XP ,idem sa vychcat nez nabehnu programy ,pridem vsetko nabehnute-teda IDLE a este nez si sadnem na stolicku bum reset...po resete niekedy nabehne PC a niekedy stale po restarte cuka a restartuvava sa a blika kontrolka hdd(jeden blik,jedno cuknutie,jeden restart=vsetko spolu v jednej milisekunde) a tak to neiekdy cukne aj 50 krat a zistil som ze na kazde druhe cuknutie sa spusta PC...ked sa mi PC resetne raz tak normal nabehne ale ked cukne dvakrat posebe tak sa iba vetraky tocia a nic,musim pockat na dalsie cuknutie (restart)inak sa mi PC nezapne aj keby som donho kopal...vcera mi resetol a dve hhodiny sa tocili iba fany bez znamky zivota a az po dvoch hodinach cuklo(resetol sa) a nabehol.... nechapem to uz...robi to aj v idle aj pri zatazi...ze by si zdroj daval prechadzky do kremikoveho neba ? dik za pomoc uz som z toho nanic
samovolne restarty
to robi uz dva roky a zhorsuje sa to ...najprv to bolo ze sa resetol a vydrzal pol roka a potom sa to stuponovalo az tak ze to zacalo restartovavat kedy chce ako chce a kolkokrat chce...este skusim rozobrat zdroj a omrknut ci si nepiekol kugluf
maticna vyzera dobre,skontroloval by som aj kondiky lenze nikdy som nevidel nafuknuty kondik takze posudit neviem (a asi ani neviem ako kondik vyzera ) ...
edit: kolko minut trva test v MEMTESTE ?
maticna vyzera dobre,skontroloval by som aj kondiky lenze nikdy som nevidel nafuknuty kondik takze posudit neviem (a asi ani neviem ako kondik vyzera ) ...
edit: kolko minut trva test v MEMTESTE ?
Nekonecno. Ide to dokola. Je dobre nechat to pustene par hodin, ci sa neobjavia nejake chyby.05jarule napísal: edit: kolko minut trva test v MEMTESTE ?
Tipujem ze by to mohol byt zdroj. Aky je to typ?
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
www.google.com - napis "kondenzatory" jo a v tomto pripade to bude doska