Potreboval by som webmastera ktory by bol ochotny pripojit sa k timu portalu www.gaming.sk
J to portal ktory sa toci hlavne okolo CS serverov postupne sa moze rozsirit aj o dalsie hry kvoli nezhodam so starym webmasterom tento odisiel a zobral si aj web ktory urobil [na co mal samozrejme pravo aj ekd o moralke bys a dalo diskutovat] a momentalne sme bz webu.
Co za to ponukam: No moc toho nie je jelikoz peniaze nemame to hovorim na rovinu [samozrejme webhosting a serverhosting mame financne zapezpeceny Razz] ale ponukam moznost mozna potencialne nejakemu maldemu dobremu webmasterovi aby sa prejavil pripadne poskusal mame dve serverove masiny cize tu problem nie je dany clovek by dostal prava hlavneho admina na portali cize ak to bude cs fanusik bude to len plus a dalsia vec co mozme ponuknut je jedinecna moznost dostat sa do nasho timu a zazit kopec srandy :]
Co vyzadujem cloveka hlavne shopneho nie nejakeho fusera akych mi denne pise 500 a maximum co zvladaju je stiahnut PHP fusion theme a trocha ju upravit mame uz aj trocha predstavu ako by mal web vyzerat
http://www.postimage.org/image.php?v=aV29JduS
nexcem sa uz mco rozpisovat ak by nahodou niekto mal zaujiem prosim nech mi napise na ICQ:309317885 pripadne na mail:lordsova@gaming.sk
a mozme o tom podiskutovat dakujem a prajem prijemny zvysok dna :]
Kód: Vybrať všetko