Pocas hrania na PC sa mi raz stalo ze sa mi objavili na obrazovke zelene tenke pasy a obraz sa zasekol....po chvili sa znovu rozbehol ale takto sa to opakovalo za sebou stale.
casom sa uz hra vobec nerozbehla a musel som resetnut PC...po resetnuti sa mi uz hneD na obrazovke pri nabiehani windowsu objavuju ciary.
Windows teraz nabehne len v Safe mode alebo po odinstalovani driverov grafickej karty.
Ventilator mi funguje takze to asi nebude prehriatim.
Som si vedomy, ze tu graficku uz asi nerozchodim ale pre istotu sem pisem. Vdaka
ASUS EN7600GT - asi koniec :)
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
Nieco podobne sa mi stalo s Geforce 6600GT, zelene a cervene ciarocky cez cely monitor dokonca aj v biose, cize som mal poskodenie asi hrubsieho zrna ... ty hovoris ze safe mode ide a aj smak bez ovladacov, tak mozno dosluzila s tym ze je poskodenie nejakych obvodov mensie.
Drzim palce pri kupe noveho zeleza, sam mam 7600GT a v novych veciach to nieje nic orechove =)
Drzim palce pri kupe noveho zeleza, sam mam 7600GT a v novych veciach to nieje nic orechove =)
A neprehrieva sa ti ?? Niektore starsie grafiky sa pri vyssich teplotach spravali rovnako.
Ale ako tu uz bolo povedane, ak je v zaruke nemas s coho bat...
Ale ako tu uz bolo povedane, ak je v zaruke nemas s coho bat...
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250