Takze kupil som mp3 player...boli tam nahrate mp3 vyskusal som ho normalne isiel...potom som ho sformatoval (fat aj fat32) a ked tam nahram mp3 tak nejdu...pri fat hraju ale nepocujem zvuk(skusal som aj viacej sluchatok)...neviete poradit?? typ playera je Tel.Me - phatt 16
tu je foto -
to som dal ako prve...ale potom robi asi taku vec, ze player sa sprava ako usb kluc - ide kopirovat, mazat, prehravat...ale po odpojeni sice mp-trojku prehrava, ale v sluchatkach nie je nic pocut (skusal som aj viacere sluchatka)...fakt neviem co mam uz spravit
Oksamot napísal:V softwarei co mas k nemu musi byt aj cosi take ako formatovacia utilita... Mp3 prehravace pracuju zvacsa vo fat16, a to win nevie formatnut...
mam k nemu len ovladace...skusal som hladat aj na nete ale oficialna stranka je zaheslovana, nevies poradit nejaky program ktory by to zvladol??
Ja to mam v creative mediasource organizeri pod nazvom initialize... Tiez som musel napisat na support creativu, lebo nieco mi zahltilo pamat tak, ze sa to ani neukazovalo tak som dal formatovat presne ako ty a stalo sa mi to iste. Ale potom som na to prisiel este pred odpovedou creativu, ale ti mi este k tomu poslali novy firmware ktory hra este lepsie .
No skus si najst na nete nejaku formatovaciu utilitu na fat 16, mozno taka je; mozno pojde, mozno nie... Ale za pokus to stoji. Alebo si skus od nejakeho znameho co ma prehravac creative pozicat cd co bolo k nemu a skus to formatnut cez ten program... Ale najprv vyskusaj pohladat na googli ten formatovaci program.
no stiahol som si aj Creative MediaSource 2.02.06 a ked spustim instalaciu tak mi napise " Setup did not detect the required components. Setup wiil exit". A ten formatovaci program som skusal tiez hladat, ale skor som nasiel s podporou pre linux a ked uz bolo nieco pre win tak to vobec neformatovalo na fat16.
A este volaco, tie akoze formatovacie utility - ktore ani neformatuju, pisu system suborov fat16 (pri tom ja som ho formatoval len cez win - fat)...tak teraz som uplne zblbnuty...
no uz som to sformatoval aj v prikazovom riadku, ale aj tak to nejde...pocuj a tebe to co robilo?? lebo mne mp3sice rozozna aj zacne prehravat, ale v sluchatkach nic nepocujem...je mozne ze je to systemom suborov??