zdarvim.moj tyzden pc problemov nekonci . Ked vlozim do DVD nejaky disk nacita ho vsetko ok. jakmile sa pokusim pristupit k datam tak zamrzne PC,nic nehovoriaca BSOD a restart. Po restarte mi nenacita IDE devices. Takze musim TUrn OFF pC a potom znova ON a az potom sa to da pouzivat.
Skusil som aj vymenit pismeno mechaniky,vypnut deamon mechaniku,aj vo viste som to skusal -> vsetko rovnake...nedostanem sa k datam na mediu.
do teraz mi to slo OK,neviem kedy naposledy ale nebol problem.A teraz ze idem si daco napalit a BOOM.
ak dakto vie ako na to tak dik;)
edit: ked pripojim aj HDD2 tak mi to ide
myslim ze ten HDD2 je SLAVE na mechanika vetve.
Boot HDD je master na vlastnej vetve.
Po nacitani DVD restart
- DEADusko
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Jan, 2008, 14:00
to moze byt vela pricin, co si pred tym ako to zacalo robit instaloval, menil, taktoval?
popripade ak mas dvdromu zapojenu na ide daj ju na iny kanal a to iste aj ked mas sata...
popripade skus na inom pc tak vylucis pripadnu vadu dvdromky
popripade ak mas dvdromu zapojenu na ide daj ju na iny kanal a to iste aj ked mas sata...
popripade skus na inom pc tak vylucis pripadnu vadu dvdromky
CPU AMD FX 8120 4,5ghz 1,4v CHLADIC CORSAIR H50 2xnoctua 12cm ULNA RAM 2x4gb ddr3 1866mhz corsair vengeance XMP 9-10-9-27 MB Gigabyte 990FXA UD3 ZVUK SB Audigy 2ZS REPRO 2.1 JBL Creature II HDD 4TB WD Caviar GREEN EARS 64mb sataII SSD 60gb SSD OCZ Solid3 500mb/450mb SATAIII GPU Gigabyte hd5770 1GB silentcell PSU CORSAIR HX 850W SKRINKA NZXT Hades 2x12cm outtake + 14cm intake zregulovane na silent MONITOR 32" LCD SAMSUNG LE32B530 MYS Razer Deathadder KLAVESNICA Logitech media keyboard PODLOZKA Razer Goliathus Alpha Speed
+ ROCCAT Kave 5.1
+ ROCCAT Kave 5.1