caute. potrebujem pomoc. a cim skor tym lepsie.. po viac ako 2 hodinach prace vo worde som ten dzignuty subor vymazal!! viem znie to sprosto ale toto sa mi stalo fakt prvy krat a verte mi ze mi to na pohode nepridalo.. zajtra to musim mat..
takze nepoznate nejaky soft co by to rychlo a lahko obnovil spat? nazov suboru aj cas zmazania poznam, takze dufam ze mi ten soft nebude obnovovat suboru zmazane neviem kedyy...
vdaka chlopi 8)
OBNOVA ZMAZANYCH SUBOROV
OBNOVA ZMAZANYCH SUBOROV
SYSTEM OF A DOWN | M E Z M E R I Z E
"Never give advices - a wise man doesn't need it, and a fool man won't take care of it."
"Never give advices - a wise man doesn't need it, and a fool man won't take care of it."
Ak mas nahodou nainstalovane norton utilities tak aj tam sa to da, alebo aj tuneUp utilities...
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Ja pouzivam toto http://www.snapfiles.com/get/restoration.html Netreba to instalovat, len rozbalit a spustit. Ale ked si uz ten zmazany subor prepisal uz ti nic nepomoze.