OBNOVA ZMAZANYCH SUBOROV

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
ahmose
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 08. Jan, 2005, 20:00

OBNOVA ZMAZANYCH SUBOROV

Príspevok od používateľa ahmose »

caute. potrebujem pomoc. a cim skor tym lepsie.. po viac ako 2 hodinach prace vo worde som ten dzignuty subor vymazal!! :E viem znie to sprosto ale toto sa mi stalo fakt prvy krat a verte mi ze mi to na pohode nepridalo.. zajtra to musim mat..

takze nepoznate nejaky soft co by to rychlo a lahko obnovil spat? nazov suboru aj cas zmazania poznam, takze dufam ze mi ten soft nebude obnovovat suboru zmazane neviem kedyy...

vdaka chlopi 8)
SYSTEM OF A DOWN | M E Z M E R I Z E
"Never give advices - a wise man doesn't need it, and a fool man won't take care of it."
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MaxMan »

Skus EASY RECOVERY. Pri instalacii ho ale nesmies instalovat na tu istu particiu ako je zmazany subor, inak ti ho moze prepisat.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
VodnikIN
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa VodnikIN »

Ak mas nahodou nainstalovane norton utilities tak aj tam sa to da, alebo aj tuneUp utilities...
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Comby
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Comby »

Ja pouzivam toto http://www.snapfiles.com/get/restoration.html Netreba to instalovat, len rozbalit a spustit. Ale ked si uz ten zmazany subor prepisal uz ti nic nepomoze.

Návrat na "Programy a problémy s nimi"