zdravim"
prosim vas mam tu taky mensi nepodstatny problem ktory je skor kozmetickeho povodu: kupil som si napalovacku LG blabla nechce sa mi kvoli cislu otvarat PC ...a pri vlozeni do PC sa mi ohlasila ako DVD-ROM a hend na to sa v Tento ppocitac ohlasuje niekedy ako DVD-ROM ,DVD-RAM alebo CD-RW ...nechapem preco ? pri tom som skusal naoalovat(teda teras napalujem a normalne napaluje tak preco sa tak divne ohlasuje?
napalovacka sa ohlasuje ako CD-RW
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
1. mechanika ti to ukazuje v zavislosti od vlozeneho media, nie je to ziadna chyba..
2. nemal si kupovat LG blabla mechaniku, a ked ju uz mas, nahod tam najnovsi firmware .. pokial ti to tvoje 2-vrstvove dvd neznamej znacky ani tak nenapali, chyba bude zrejme v mediu.. resp. ak mas Daemon / Alcohol, vypni tam polozku hide -RW
/ zavisi aj od toho, akym softverom napalujes a ci mas aktualnu verziu
2. nemal si kupovat LG blabla mechaniku, a ked ju uz mas, nahod tam najnovsi firmware .. pokial ti to tvoje 2-vrstvove dvd neznamej znacky ani tak nenapali, chyba bude zrejme v mediu.. resp. ak mas Daemon / Alcohol, vypni tam polozku hide -RW
/ zavisi aj od toho, akym softverom napalujes a ci mas aktualnu verziu
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Kedze povodny topic je zamknuty, tak to napisem sem: Som velmi rad, ze ti to blbne, normalne mam lepsi den. Ano som skodoradostny, sprostym ludom len taketo veci zelam. Nabuduce nezakladaj topic, ked si tvrdohlavy, nenechas si poradit a kupujes len na cenu aby si usetril 4,50 na papuce. Idem si dalej uzivat moj pekny den.
takze jarule... napis prosim ta presny tip tej napalovacky sem, alebo radsej napis do googlu a zisti ci vobec napaluje DL. (moja h55l to napaluje ale ta je uz s tych lepsich az na tu hlucnost)
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
hej zachariasko este predtym nez som updatoval firmvare atd som vymenil tarucku nero 6 za nero 7 a uz to fici,ale aj tak diki bola aspon snaha
a ty zoom-ko udrzujem si teras pokoj aby som sa tu zas neukazal jak najvacsi debil ale keby to bolo na inom fore tak ti insie napisem ale dodatok aj od mojho brata: nepraj si aby som ta nieekdy stretol ...tie papuce si mozes kupit akurat ty,dovod pre ktory som kupoval tu u nas je jeden a ten tebe nepodstatnemu dolezitemu debilkovi nebudem vysvetlovat lebo aj tak si tu ty pan najmudrejsi...aj zachariasko mi naznacil ze som nemal kupovat ale aspon sa pokusil poradit,akurat si ukazal svoju demenciu
sorry foru za par nevhodnych slov ale ked niekto zacne do mna rypat kvoli tomu co som kupil tak to je vrchol
slawo: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N -presne takto ju ukazuje everest a nero a napalovat ,naplajue DL
a ty zoom-ko udrzujem si teras pokoj aby som sa tu zas neukazal jak najvacsi debil ale keby to bolo na inom fore tak ti insie napisem ale dodatok aj od mojho brata: nepraj si aby som ta nieekdy stretol ...tie papuce si mozes kupit akurat ty,dovod pre ktory som kupoval tu u nas je jeden a ten tebe nepodstatnemu dolezitemu debilkovi nebudem vysvetlovat lebo aj tak si tu ty pan najmudrejsi...aj zachariasko mi naznacil ze som nemal kupovat ale aspon sa pokusil poradit,akurat si ukazal svoju demenciu
sorry foru za par nevhodnych slov ale ked niekto zacne do mna rypat kvoli tomu co som kupil tak to je vrchol
slawo: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N -presne takto ju ukazuje everest a nero a napalovat ,naplajue DL
co ti mozem povedat ze hlucna je ale takym zajimavym sposobom jak keby fuci alebo take nieco, kazda mechanika huci ale inym sposobom, napriklad moja stara teac ta jak keby hrkala a tato lg co mam ja jak keby fucala... kazdopadne cita a zapisuje perfektne, rychlo a spolahlivo (ze vraj je to momentalne jedna s najspolahlivejsich)zachariasko napísal:...potom aspon napis aka je hlucna pri citani /napalovani, LG som uz davno nemal..
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress