Ahojte, mam takuto verziu biosu:
Na stranke vyrobcu v testoch procesorov pisu, ze ked chcem dat E8500 na dosku, tak musim mat verziu BIOSu 1.1 (typ dosky je v podpise)
Taktiez na stranke vyrobcu dosky som nasiel verziu biosu, ktoru potrebujem
Mam to stiahnut a flashnut bios na novsiu verziu, ci mi to pojde aj bez toho?
A ak to mam stiahnut, mam flashnut BIOS este pred vymenou procesora? Lebo ak vymenim procesory, tak sa uz nedostanem do Windowsu, zeby som to nainstaloval (som v tomto novacik, tak sa mi nesmejte, ak sa zda pre vas moja otazka prilis hlupa)
ZA KAZDU RADU VDAKA
Verzia BIOSu a E8500
Verzia BIOSu a E8500
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
odporucam ti flashnut bios este pred vymenou procaka .. podla navodu na stranke vyrobcu
mohlo by to fungovat i naopak, ze najprv vymenis procak a uvidis ci bude fungovat, resp. mal by si sa dostat aspon po bios a flashnut ho potom, ale radsej si ulahci robotu a flashni pred vymenou CPU .. + daj load default settings
co sa tyka flashovania - neviem ako je to u msi, ale vacsinou mas 2 moznosti: flash vo windowse a flash cez bios, vacsina uzivatelov ti odporuci flashnut to radsej cez bios (vyskytlo sa par neuspesnych flashov cez win, nastastie mne to fungovalo bez problemov.. )
mohlo by to fungovat i naopak, ze najprv vymenis procak a uvidis ci bude fungovat, resp. mal by si sa dostat aspon po bios a flashnut ho potom, ale radsej si ulahci robotu a flashni pred vymenou CPU .. + daj load default settings
co sa tyka flashovania - neviem ako je to u msi, ale vacsinou mas 2 moznosti: flash vo windowse a flash cez bios, vacsina uzivatelov ti odporuci flashnut to radsej cez bios (vyskytlo sa par neuspesnych flashov cez win, nastastie mne to fungovalo bez problemov.. )