Takze mam problem, ze po vybrati SB Audigy a vymazani(odinstalovani) vsetkych suborov cez driver cleaner mi neide nainstalovat povodny driver od dosky. Windows zvukovku detekuje, ale instalovat sa neda ani cez windowsacku instalacku, ani cez tu na CD. Pri instalovani cez windows mi vypise, ze nenaslo driver, a pri instalovani z CD dostanem tuto hlasku.
Fakt uz si neviem rady (jedna sa o zostavu v podpise)
(Re)Instalacia audio drivra Realtek
Re: (Re)Instalacia audio drivra Realtek
..pred týždňom som aj ja vyberal SB Audigy z kompu a inštaloval nazad onboard zvuk (Asus P5K).
Keďže som niekoľko razy predtým mal podobný problém ako ty, tak som po pár pokusoch našiel toto riešenie:
..kartu fyzicky vybrať, nič neodinštalovávať!
..povolit v biose onboard zvukovku, po jej detekovaní zrušiť inštaláciu (aj napriek win hláškam, že hw nwbude fungovať, lebo.. atd..)
..nainštalovať staršie drivery (mám overené wdm_r170 alebo wdm_r180)
..nájsť najnovšie drivery a updatovať, zvukovka by už mala normálne fungovať
..a až potom uninstall SB audigy komplet softy a drivre..
.. a všetko funguje tak ako má..
..takže skús strčiť audigy nazad, nainštalovať a môj postup, mne to takto chodí a ty nemáš čo stratiť, pokiaľ je onboard zvukovka funkčná..
EDIT: ***** zase som si nepozrel dátum príspevku ale mazať to nebudem, čo ak by niekto mal podobný problém..
Keďže som niekoľko razy predtým mal podobný problém ako ty, tak som po pár pokusoch našiel toto riešenie:
..kartu fyzicky vybrať, nič neodinštalovávať!
..povolit v biose onboard zvukovku, po jej detekovaní zrušiť inštaláciu (aj napriek win hláškam, že hw nwbude fungovať, lebo.. atd..)
..nainštalovať staršie drivery (mám overené wdm_r170 alebo wdm_r180)
..nájsť najnovšie drivery a updatovať, zvukovka by už mala normálne fungovať
..a až potom uninstall SB audigy komplet softy a drivre..
.. a všetko funguje tak ako má..
..takže skús strčiť audigy nazad, nainštalovať a môj postup, mne to takto chodí a ty nemáš čo stratiť, pokiaľ je onboard zvukovka funkčná..
EDIT: ***** zase som si nepozrel dátum príspevku ale mazať to nebudem, čo ak by niekto mal podobný problém..
Progress... ... 59%