Kabel na SE K610i

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00

Kabel na SE K610i

Príspevok od používateľa MaxMan »

Nazdar,

planujem si doma odblokovat K610i. Mam k nemu kabel, co bol pri mobile. Da sa cez tento kabel odblokovat mobil s potrebnym SW? Soft uz mam doma, aj som to skusal, ale mobil sa mi ani nenahlasi. Pritom cez softy na spravu telefonu sa dostanem do neho a viem si urobit zalohy.

Robim nieco ja zle, alebo mi treba iny kabel?

Za kazdu radu dakujem.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
britva
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00

Re: Kabel na SE K610i

Príspevok od používateľa britva »

:) zabudni ze si to urobis sam. Po prve musis mat box a aj skusenosti lebo ho uspis. Odnes do servisu a budes mat pokoj.
MaxMan
Redaktor
Redaktor

Tak to sa velmi mylis.

Uz som to poriesil. Stacil bezny kabel dodavany k mobilu, soft, firmware a patche. Dokonca som premenik K610i na W660. A to vsetko v domacich podmienkach! Takze ziadny box netreba. Treba len poriadne citat navody na nete a riadit sa podla nich. Potom to uz ide. Do 1 hodiny je mobil preflashovany, patchnuty a odblokovany...

Takze zaver: ziadny box netreba, treba len citat a riadit sa tym co precitate. Zvladne to kazdy, kto vie pracovat s PC a ma aspon ake-take technicke znalosti. Samozrejme netreba pokusat stastie a flashovat hlava-nehlava. Vsetko ma svoje pravidla a nadvaznosti..
britva
Používateľ
Používateľ

NO ked to pises, ty musis vediet. Ja to robim boxom a logami s usb kablom cez net. Pokracujte tak aj dalsi ako je pisane,aspon budem mat viac prace. :) Teda servisaci budu mat pracu. A pozabudol som napisat ze po update cez se sluzbu mate blok nazad!
MaxMan
Redaktor
Redaktor

Prave preto treba citat, citat a citat... V navodoch je jasne napisane, ze po update cez SEUS to moze byt nezvratne a blokovanie je nazad. Kazdy normalne zmyslajuci clovek si najskor vsetko precita a potom zvazi ci to spravi. Proste a jasne: da sa to spravit (flash, patch, odblokovanie) aj doma s kablom. Nie je to tazke, len netreba potom saskovat so SEUS a podobne. Ked si raz flashnem mobil, tak sa do toho uz nevrtam, pokial neviem co robit. A servisaci si haja vzdy svoje. Odomna pytali za odblokovanie K610i az 1000 Sk!!! Takze taky servis neberem, kedze cez WOTAN by ma to stalo max. 250-300 Sk, mozno aj menej.

A je na kazdom, ci chce do toho ist, alebo zaplati servisakovi nehorazne peniaze. Keby to bolo za cca 200-300 Sk tak to dam spravit v servise, ale so zarukou, ze aj po update cez SEUS budem mat mobil odblokovany. A to mi asi nik nezaruci...
britva
Používateľ
Používateľ

Trochu ti to osvetlim. Cena tisicka je za korektny odblok a navzdy! cize rozdiel v cene. Doma si korektny a trvaly bez boxu ci kodov neurobis. A odblok cez wotan trvaly ti za 300sk neurobi,ale to je o tom co vieme my v servise a ludia co su na nete. Uspech je ked si to clovek urobi sam a doma zadara. Kazda lacna vec ma aj zapory.
MaxMan
Redaktor
Redaktor

OK. Ja ti to neberem. Ak to spravis trvalo, je to o inom, avsak dat za to 1000 Sk je podla mna uzernictvo. Za 1000 Sk zozeniem taky mobil uz odblokovany. Len tolko... Niektori servisaci nevedia co maju pytat.

Beznemu cloveku staci odblokovat raz mobil a je mu jedno ci je to trvale, alebo len v ramci FW, ktory ma v telefone. Aj tak 90% beznych uzivatelov neflashuje svoj mobil...
janda
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa janda »

MaxMan napísal:Beznemu cloveku staci odblokovat raz mobil a je mu jedno ci je to trvale, alebo len v ramci FW, ktory ma v telefone. Aj tak 90% beznych uzivatelov neflashuje svoj mobil...
Presne tak, naco trvaly odblok, kvoli tym 10%? uff
1000,- za odblok db2020 CID52? Ked je to volne na nete? Tak to uz je snad aj nemoralne. V niektorych mestach je asi mensia konkurencia :D
PC Intel i5-2500K (Gelid Tranquillo rev.2) | Asus | 8GB RAM | Intel HD Graphics 3000 | WD 6400AAKS 640GB | WD 2000JS 200GB | Hitachi 7k250 160GB | Samsung SP1213N 120GB | Asus DRW-1604P | FRACTAL Define R4 | Seasonic M12II-520Bronze | HP L1706 | APC Back-UPS RS 500
NTB HP Pavillion DV6105ea | Intel Celeron M420 1,6GHz | 1536MB DDR2 667 | Intel GMA | Fujitsu 100GB SATA | LG DVDRW | Broadcom Wi-Fi | Seagate 40GB 2.5" IDE-USB
Network aDSL by Orange (Slow-a-net NO MORE!) | Glitel GT-318RI | Asus RT-16N

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"