Ja si myslim, ze to nieje take nerealne a bolo by to dobre. Protimonopolka s tym nic fakt nespravi, ak Intel vystartuje s Larabee a ak bude pokracovat vo vyrobach grafik. Bolo by dobre mat AMDcko kompatibilne s nVidia kartou, to by procesoru mohlo pridat na vykone, kedze Ageiu kupila nVidia (aspon som nieco take cital). Konecne by niekto dal Intelu po papuli a z toho clanku vypliva aj spojenie AMDciek s Hybrid Power, co by mohlo dat dost vykonny a este k tomu aj comp s malou spotrebou pri praci vo Windows.
A tiez myslim, ze vyhodu by to malo aj taku, ze chladenie na grafe by mohlo byt teoreticky odvadzane von zo skrinky a jednoslotove zaroven, co by asi aj tomu chladeniu pridavalo malinko na vykone.
faugusztin napísal:
Ak doska ma PCI-Express rozhranie, tak musi byt kompatibilna.
Sak dobre. Pripomeniem ti to za rok ak sa ta spekulacia uskutocni aby si si kupil grafu bez vystupu DVI s Intel chipsetom, ktory nebude podporovany, som zvedavy, kam by si pripojil monitor. Asi si potom povies WTF?!
Este by mohla byt spekulacia o tom, ze ak Intel predstavi svoje grafiky, tak nVidia z trucu zacne vyrabat procaky