Čawte
chcem sa opýtať či tu niekto ma chello platinum a či v poslednej dobe nemá problem s uploadom (má byť 1 MB cca 128 kb/s), od minuleho štvrtku mam odosielanie cca o 40 kb/s menej okolo 80 a niekedy aj 60, restart modemu nepomohol, skontroloval som aj spyware, virus všetko v poriadku, na strankach mam ževraj upload vporiadku (merane: http://www.speedmeter.sk" onclick="window.open(this.href);return false;) ale cez ICQ prenos alebo ked uploadujem dake fotky na web mi skočia taketo hodnoty ktore som spomenul.....
What next??
Chello platinum
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Chello platinum
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Chello platinum
problem nemam, vsetko v poriadku.
Bratislava - Ruzinov
pre istotu skus: http://speed.upc.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bratislava - Ruzinov
pre istotu skus: http://speed.upc.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
hmm nezaznamenal som ziadny problem s uploadom skor by som povedal ze ide ete lepsie super (ale to bude skor reinstaloím XP-cka )
- Fragrance
- Používateľ
Ešte dotaz, koľko používate Chello??? a aky mate modem?? môj bude mať už 3 roky o mesiac a je vkuse online mám taky pocit ze to bude v nom možno odchadza aj ked neviem kolko má taký model životnosť...
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
hmm ja ho mam cca pol roka a modem hmm nazov zacina A.... skus preinstalovať sys. bo nedavno som mal jeden zaujimavy problem prehliadac mi z nicoho nic zacal vyhadzovat ze server nemoze najst a mam si skontrolovat pripojenie a blabla ta toto smi spravilo z nicoho nic obcas stacilo dat aktualizovat a stranka nabehla inokedy mi nesiel prehliadac aj pol dna pritom skype icq aj torenty frcaly v pohode kedze mam PC a modem dost daleko od zastrcky UPC som myslel ze je to kablo skusal som aj vymenit koncovnky kable sicko az nedavno som preinstaloval win a slape jak hodinky
- Fragrance
- Používateľ
To icq čo si písal mne roilo vcera viac krát, raz uplne stratilo siet vypadlo a opať sa prihlasilo, inokedy ked niekomu posielam foto cez icq mam upload 18 kb a prenos sa uplne zastavý.No moc sa mi zalohovat nehce nove PC som kupoval zaciatkom roka ... a to zálohovať 500 Gb reinstalovat dedicate nahadzovať plugins no jo asik mi nic ine ani nezostáva.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Upload cez ICQ je vseobecne vtipna vec, tam v ziadnom pripade nemozes ocakavat ze to pojde rychlo, silne to zavisi aj od konektivity druhej strany.Fragrance napísal:To icq čo si písal mne roilo vcera viac krát, raz uplne stratilo siet vypadlo a opať sa prihlasilo, inokedy ked niekomu posielam foto cez icq mam upload 18 kb a prenos sa uplne zastavý.No moc sa mi zalohovat nehce nove PC som kupoval zaciatkom roka ... a to zálohovať 500 Gb reinstalovat dedicate nahadzovať plugins no jo asik mi nic ine ani nezostáva.
- Fragrance
- Používateľ
to maš pravdu ale cez ICQ som vždy uploadoval 120 kb/sfaugusztin napísal:Upload cez ICQ je vseobecne vtipna vec, tam v ziadnom pripade nemozes ocakavat ze to pojde rychlo, silne to zavisi aj od konektivity druhej strany.Fragrance napísal:To icq čo si písal mne roilo vcera viac krát, raz uplne stratilo siet vypadlo a opať sa prihlasilo, inokedy ked niekomu posielam foto cez icq mam upload 18 kb a prenos sa uplne zastavý.No moc sa mi zalohovat nehce nove PC som kupoval zaciatkom roka ... a to zálohovať 500 Gb reinstalovat dedicate nahadzovať plugins no jo asik mi nic ine ani nezostáva.