WPE pro
- pindiq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
WPE pro
je tento porgram bezpecny ? na stranke pisu ze sa nemam bat ak mi antivirus zacne plakat,ale bojim sa o svoj PC tak neviem...mate s tym niekto skusenosti ?
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)
Re: WPE pro
No neviem, kedze to sluzi na hacking, ci to je legalne.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
program je legalny. ucel, na co sa pouzije moze byt aj nieco uzitocne, nie len hacking.
podla mna je to normalne, ze ti to vyhodil, ako virus. blokovanie trafficu z a do siete
(s ucelom prepisania hodnot a nasledneho preposielania) je operacia, ktora by mohla
byt povazovana za funkciu virusu.
avsak pocas behu programu by som ti neodporucal pouzivat citlive operacie (a'la
internet banking & co.).
podla mna je to normalne, ze ti to vyhodil, ako virus. blokovanie trafficu z a do siete
(s ucelom prepisania hodnot a nasledneho preposielania) je operacia, ktora by mohla
byt povazovana za funkciu virusu.
avsak pocas behu programu by som ti neodporucal pouzivat citlive operacie (a'la
internet banking & co.).
- pindiq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
diki za rady,uz som to vyskusal,samozrejme s vypnutou rezidentnou ochranou inak mi avast skrieka jak saleny
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)