Samsung L760 - vyhnite sa mu oblukom !!!

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
schyzoy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Samsung L760 - vyhnite sa mu oblukom !!!

Príspevok od používateľa schyzoy »

Caute.
Som NESKUTOCNE nasraty a zhnuseny, a nechapem zaroven - mam E250, preniesol som kontakty cez BT do noveho L760, vsetko prebehlo OK.
S hrozou som ale zistil, ze L760 zoraduje kontakty podla KRSTNEHO (prveho) mena, nie podla priezviska!!!! Nikde v nastaveniach to neviem najst, E250 aj D900i to maju ako polozku v menu "sprava kontaktov", mozte si volit ci podla priezviska alebo podla prveho mena.

To su v Samsung-u fakt taki dementi ze na L760 proste nedaju moznost volby?

Dakujem za pripadne rady

Edit: vyrobca potvrdil, ze L760-tka zoraduje iba podla Krstneho mena yahoo

Pridavam par postrehov:

Po velmi dobrych skusenostiach s E250-tkou, ktora ma presvedcila o tom, aby som konecne odisiel od Nokie, som si zaobstaral L760. Mam ju tyzden, takze toto ani nie je recenzia, skor rychle postrehy, ktore ma ale riadne sokovali:
- ovela pomalsie menu a scrolovanie ako v E250-tke (scrolovanie je naozaj neznesitelne pomale)
- kontakty zoraduje podla KRSTNEHO mena, nie priezviska!!! (predstavte si ze chcete zavolat napr Michalovi Zubatemu) V menu nie je mozne vybrat podla coho ma zoradovat!
- ked chcete odoslat SMS, po jej napisani nestaci stlacit OK a zadat prijimatela, ale musite ist cez Moznosti - prejst na polozku cislo 5 "Pridat prijemcu"- dalej na polozku cislo 4 "Kontakty" - najst v zozname zoradenom podla KRSTNYCH(!!!!) mien pozadovanu osobu - oznacit ju - kliknut "Hotovo", potom Vas vrati spat do rozpisanej SMS (!!!!), stlacite tlacitko "OK" a potvrdite "odoslat".
Ked si zratate kolko je to kliknuti pri posielani jednej SMS, na dalsiu Vas celkom urcite prejde chut (aspon usetrite za SMS - tak to asi aj v Samsungu s tymto modelom mysleli)
- ked je sprava v stadiu odosielania, a Vy si vsimnete, ze ju posielate niekomu inehu ako ste chceli, zabudnite na to, ze zrusite odosielanie nejakym sposobom. U E250-tky staci kliknut na tlacitko rusenia hovorov a SMS sa neodosle. L760-tka je vsak novsi model, a preto to nepodporuje. Ze to nema logiku? xP

Tolko kratky pohlad ma Samsung L760. Keby som vedel co ma caka, urcite si radsej vyberiem este jednu E250-tku.
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
PC
MB: Asus TUF Gaming B550M-PLUS CPU: AMD Ryzen 3 3100 RAM: Patriot Viper 4 Steel Series DDR4-3000 16 GB GPU: Sapphire AMD Radeon RX580 4GB PSU: SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

NB
Acer Aspire S3

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"