z tých 2 kombinácii jedničku... naj by bolo asi Laing+Fuzion...
alebo ešte porozmýšľaj nad Thermalright XWB-1 ... je dosť restriktívny ( ale to aj Nexxos XP ) a extra výkonný, pri okruhu len s jedným blokom by to malo byť ale úplne v pohode... napíš keď tak lkuzman-ovi, on má ten TR XWB-1
Ahojte ... rottenkiwi môžem Ti rovno napísať že kombinácia Laing DDC Ultra alphacool top + Thermalright XWB01 bola asi najlepšia čo sa týka chladenia vodou iba samotného CPU Bližšie cez SS ;-).
- no osobne by som doplatil 700sk na pumpe (Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP), pretoze to je zaklad celeho vodnika a zvlast ak chces chladit 2 Quad-y , slabsie by som tam urcite nedaval...
pkiaľ nechceš mať zničenú medenú základnu (po vizuálnej stránke) tak si tam daj MX-2 ten rozdiel pár stupňov nebude až tak podstatný ako ked budeš dávaš dole blok a nebudeš môcť pretože ho tá Colaboraty prilepila k CPU a takmer natrvalo spojila
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
- trochu OT: Ja mam Coolaboratory Liq. Pro a medenu zakladnu - to sa vazne po čase zlepí ?? Lol. chladic som este nedaval dole, a ani tak skoro neplanujem... som zvedavy co to spravi po dalsich xx mesiacoch zapekania...
ten Alphacool top nie je zlý.. ak už nahradzovať, tak možno top od XSPC, ten je teraz asi najlepší... btw, ak chceš meniť top, tak si rovno kúp Laing bez topu, ktorý si ho tam potom dáš ... na nete aj koluje video, kde je postup výmeny, je to otázka pár minút, potom mi napíš a pohľadám Ti to