Flash bios/nb sa neda zapnut/je dead?
Flash bios/nb sa neda zapnut/je dead?
zdravim, pred par minutami som si flashoval bios na nb msi s262...
erasing done
writing done
a to je vsetko, zamrzol, nechal som ho 10min tak ale ani sa nepohol.. restartnut sa nedal, vypnut sa nedal proste ziadne reakcie, ani podrzanie tlacidla na vypnutie nereagovalo... tak som vybral bateriu a .. uz nejde zapnut...
je mrtvy?
erasing done
writing done
a to je vsetko, zamrzol, nechal som ho 10min tak ale ani sa nepohol.. restartnut sa nedal, vypnut sa nedal proste ziadne reakcie, ani podrzanie tlacidla na vypnutie nereagovalo... tak som vybral bateriu a .. uz nejde zapnut...
je mrtvy?
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Re: Flash bios/nb sa neda zapnut/je dead?
no myslim ze to je skoro 100% isty ze je mrtvy
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
sila, bios je z http://www.msi.com.tw.." onclick="window.open(this.href);return false;. cize origo...
co s tym?
co s tym?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
ak je v záruke, tak reklamácia
je akurat ze ten maloobchod kde som to kupil je uz zatvoreny... skusim sa nejak dostat k dodaciemu listu a nejak osefovat..
z uzivatelskeho prostredia, teda vlastnymi rukami to asi fixovat nepojde co?
z uzivatelskeho prostredia, teda vlastnymi rukami to asi fixovat nepojde co?
Ak bol skutočne zle flashnutý bios tak určite nie...jediné riešenie je vymeniť "pavúka" s biosom...
no kamos.. viem o com hovoris ale.. kde ho zozeniem?
je mi jasne ze sa pytat po servisnych strediskach ci mi take nieco neposlu... ale ak by si konkretne vedel tak porad pls..
je mi jasne ze sa pytat po servisnych strediskach ci mi take nieco neposlu... ale ak by si konkretne vedel tak porad pls..
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Nikde nezozenies, meni sa cela maticna doska. Do bookov sa nedavaju svaby do patic ako na (aj to len niektorych) doskach pre normalne PC.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
cize na cip sa mam vykaslat, ani ho nehladat a nb poslat reklamovat?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
presne tak a prinajhoršom sa zahrať na obyčajného usera, ktorému jednoducho "z ničoho nič" prestal fungovať noťas
volal som do servisneho strediska v CR, vraj je to vecou zaruky, ze to mam poslat, vymenia mi dosku