Od kedy mam pocitac(1.5 roka) , mi Speedfan ukazuje teplotu 60°C na CPU AUX (-tak to oznacil progr. EVEREST - malo by to byt niekde okolo CPU - asi tie cierne stvorceky, nie?).
Speedfan ukazuje napetie na CPU ako VCOREA a VCOREB = su obidve priblizne rovnako 1.50. Tak a takto je to viac ako rok - cely pocitac je pomerne nestabilny mimochodom.. (o OC mozem len snivat...)
Haluz je v tom, ze ked zapnem EVEREST a vedla neho si dam Speedfan, akonahle kliknem na polozku SENSORS (nacita to vsetky senzory v PC), ukaze mi Speedfan toto: VCOREA = 1.5V (bez zmeny) a VCOREB = 1.8V (zmeni sa o 0.3V)!!! - behom 2 sekund. Presne vtedy mi teplota na CPU AUX klesne asi do 5 sekund na 35° (znizenie o 25° !!!). Mam dojem ze prave tato teplota mi robi system nestabilnym... (CPU mam na 49° pri zatazi).
V Biose mam: VCORE=1.525V (mozem to menit), ale to je prave VCOREA a nie VCOREB! Ako zmenim VCOREB? ((...ked zmenim VCOREA na 1.8, vo windowse potom vidim: VCOREA=1.8 a VCOREB=2.x voltu. ____ x= nepametam presne - ale tu teplotu mi to neznizi ani o stupen.)) takze nejak inak
- co sa spravi po kliknuti na "SENSORY" , ze mi to zmeni len VCOREB a teplota padne na polovicu ??? (asi tak by to malo byt normalne, nie?) PLZ HEEELP

Doska: MSI 865PE Neo2-FIS2R (MS-6728)
CPU: P4 Northwood 2.6 HyperThreading (/bez OC)
EDIT: napetie a teplota ostanu take az do najblizsieho restartu PC.