ako taktovat
ako taktovat
zdravim chcem sa opytat ako by sa dal taktovat môj procesor mam "Intel pentium 4A 2000MHz, ale v Biose nemam ponuku na taktovanie... zakladnu dosku mam "Fujitsu-Siemens Scienic T" neda sa to nejako odomknut alebo cez daky program? skusal som ClockGen ale tam sa mi nezobrazia tie bezce na taktovanie tak neviem co to je za haluz... vdaka
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Re: ako taktovat
Aktualizuj BIOS najlepsie na AWARD Phoenix ak ti to doska zobere.
no bol som v miestnom servise ale tam mi povedali ze na tuto dosku nemohli zohnat BIOS ale na http://www.fujitsu-siemens.com/rl/perip ... Main=D1381" onclick="window.open(this.href);return false; som nasiel BiOSov kolko len chcem... pozrite to pls niekto kto sa v tom vyzna a povedzte ci je to dobre... ze by som to dal niekomu aktualizovat lebo ja to neviem
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
eFatal2ty: to čo má znamenať? to akože aj ja si môžem dať hociaký bios aký len chcem? Amercian Megatrends, alebo Phoenix Award? mám na výber? nie k doske sa vydávajú špeciálne biosi k tej ktorej sú určené nedá sa len tak priplacnuť bios aký len chcem
okrem toho silno pochybujem že na tej MB niečo nataktuje pretože to nie je MB na tunovanie taktovanie ani na nič iné to je proste doska ktorá musí zostať stabilná nech sa deje čo sa deje takže taktovanie sa nekoná
okrem toho silno pochybujem že na tej MB niečo nataktuje pretože to nie je MB na tunovanie taktovanie ani na nič iné to je proste doska ktorá musí zostať stabilná nech sa deje čo sa deje takže taktovanie sa nekoná
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Tak tak A2C ma uplni pravdu. Na tej doske nenataktis nic a davat tam uplne iny BIOS je nerealna hovadina. A ak tam aj das novsiu verziu BIOSu od fujistsu-siemens, tak ti to nepomoze, urcite tam nebude ziadna moznost taktovania.
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
tak nac sa na to pyta, ked ma asi Notebook(lebo taku dosku nepoznam na PC). A pisal som ze ked mu to doska zobere. Neviem jaky BIOS tam patri, ale vacsinou byva tento.
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
eFatal2ty: láskavo ak nabudúce si si nie na 1001% istý tak prosím radšej mlč lebo si viem živo predstaviť že by ten chalan do toho natlačil ten bios z hociakej dosky a potom by sa tu sťažoval čo sme mu poradili že mu to odpálilo PC s Biosmi nie je žiadna sranda. skôr je to nočná mora
a mimochodom v týchto Fabrických PC ako je Siemens, Dell, Intel a podobne nie je Phoenix Award ale American Megatrends
a mimochodom v týchto Fabrických PC ako je Siemens, Dell, Intel a podobne nie je Phoenix Award ale American Megatrends
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
nieje to notebook ale normalny desktop... tiez neviem co to je za taiwansku znacku co nic nepodporuje... ale kupil som to za 500 sk aj s procakom od znameho tak sa nestazujem predtym som mal durona 1400 a to bol teda stroj na tom mi slo aj zasrane Csko na 40 fps a to je hra stara ako republika