zamrznutie SE k850i

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
blackbox
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 27. Mar, 2008, 14:00

zamrznutie SE k850i

Príspevok od používateľa blackbox »

takže moje tušenie sa splnilo. je to riadna šunka tento telefón. stalo sa to, že som počúval rádio a pri tom som len chcel skúsiť ten TrackID čo tam je (ktorý má rozpoznať hudbu) a po odoslaní asi po pár sekundách telefón zavibroval a zamrzol. nedal sa vypnúť ani nič. tak som vybral baterku v nádeji, že sa zapne ale nič. zavibruje, svieti vzadu fotak a aj klávesnica a na nič nereaguje.vypnúť sa dá len po vybratí baterky. to isté spraví aj po zapojení na nabíjačku alebo kábla do pc. okrem toho, že ho mám v pondelok zaniesť do servisu, neviete nejaké rady čo sa mohlo stať? a chcel by som vedieť či nemám skúsiť ten UpdateService, ktorý majú SE. keď som ho kúpil tak som ho hneď updatol. ale na to musí byť full nabitá batéria a keďže neviem či ju nabíja, mohol by to byť risk, že?. a ani neviem či by to išlo. keď sa takto updatuje telefón, tak to je vlastne oficiálne flashovanie cez ten ich program?? už sa to niekomu stalo s týmto prípadne aj iným telefónom? dik za rady a odpovede
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
blackbox
Používateľ
Používateľ

Re: zamrznutie SE k850i

no už som zistil, že to je vlastne flashovanie. keby ste mi vedeli niekto povedať, aké je riziko toho, že keď ho teda skúsim flashnúť cez ten ich UpdateService, že sa niečo "potentuje" ak nebude baterka nabitá na 100%. je to veľké riziko flashnuť phone alebo to vlastne radšej nemám ani skúšať z nie 100% nabitým akumulátorom?????? :?
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
miroh
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa miroh »

cele to trva cca tak 15min... skus si baterku nabit v inom fone, alebo si daj spravit novy soft v nejakom mobilshope od 300sk hore..
blackbox
Používateľ
Používateľ

no skúsil som to flashnuť cez ten SE Update Service a nič. napísalo, že chyba. nejde to. dúfam, že mi to v servise spravia, lebo tuším neviem kde mám záručný list ( :hysterical: smejem sa na sebe aký som ch..)

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"