Gears of War
Gears of War
vcera v noci som vypol v polke tretej kapitoly a teraz zapnem a vsetky moje saves su prec,continue campaign nefunguje a load previos chapter ne je nic ulozene, co sa mohlo stat, mate nejake napady?
cloveka to moze dost odradit po polke hry...
cloveka to moze dost odradit po polke hry...
Re: Gears of War
keby som mal warez tak to tu nepisem...Fragrance napísal:máš varez verziu
kup si origos a robit ti to nebude
http://gearsforums.epicgames.com/showth ... p?t=590298" onclick="window.open(this.href);return false;
skus toto
skus toto
.
dik chlape, saves mi to nevratilo,ale mozem pokracovat kde som skoncil a to som potreboval
mna tiez roztrhalo.. asi dva krat nevedomky som to tak hral.. zo zaciatku nastastie len chapter 1 do polky.. potom som presiel chapter 1 vypol to, a ze vecer si to pustim znova.. no cakalo ma len sklamanie.. tak som googlil a nasiel ako to prekusnut, pouzil som metodu prehodenia chapterov a tak som pokracoval, nemal som uz nervy to riesit, resp. znova prechadzat..
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Gears som presiel dva krat. Raz DX9 na WiN XP a raz DX10 na Vistex64 a ani raz som problem zo saves/karierou nemal.
Neviem ale vela uzivatelov po forach tieto problemy ma, cudne.
Bavime sa o originale a regnutom profile na GfW dufam, ak nie tak potom sa necudujte...
Neviem ale vela uzivatelov po forach tieto problemy ma, cudne.
Bavime sa o originale a regnutom profile na GfW dufam, ak nie tak potom sa necudujte...
Spoiler: ukázať
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
priznam sa ze som tuto hru v roku 2007 prehliadol akosi tak som ju prave dohral, kupil som si ju od znameho za 10€, co myslite je to dobra cena?
inak ma aj grafika prekvapila na tu dobu vcelku fajn, ziadne bugy alebo nejake pady hry.
fajne som si zastrielal, obtiaznost hardcore (sice boli dake zaseky asi dva uz ani neviem kde) ale som sa dobre zabavil.
p.s. viete odporucit nejaku podobnu hru podobneho stylu aj ovladania-aj graficky (toto mi vyhovuje). Diky moc
inak ma aj grafika prekvapila na tu dobu vcelku fajn, ziadne bugy alebo nejake pady hry.
fajne som si zastrielal, obtiaznost hardcore (sice boli dake zaseky asi dva uz ani neviem kde) ale som sa dobre zabavil.
p.s. viete odporucit nejaku podobnu hru podobneho stylu aj ovladania-aj graficky (toto mi vyhovuje). Diky moc
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
je to dobra cena a co by som mohol odporucit tak asi DEAD SPACE.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- bassgenerator
- Používateľ
vies co prave to som hral tesne pred vianocami, vlastne aj pocas-ale prislo mi to dost huste na mna a stracal som dako pritom nervy, sice som to dohral ale nemal som nejaky pcit s toho dobry ze by som si to znova zahral. neviem no.
ako boli tam nejake pasaze dost hnusne a nemam rad ked nieco nejde zabit (kapitola 5 a 10) hajzel ma nahanal az sa mi rozklepala myska a potom som nemal koordinaciu uz ani na beznu streelbu.
ako boli tam nejake pasaze dost hnusne a nemam rad ked nieco nejde zabit (kapitola 5 a 10) hajzel ma nahanal az sa mi rozklepala myska a potom som nemal koordinaciu uz ani na beznu streelbu.
Naposledy upravil/-a bassgenerator v Ut 27. Jan, 2009, 16:05, upravené celkom 1 krát.
tak potom teda skus CLIVE BARKER´S - JERICHO
PS4 + OPTOMA HD 141X
- bassgenerator
- Používateľ
mrknem na to co to je...
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Tak to si mu dal. DeadSpace sa chystám zahrať, ale Jericho je poriadne hnusná, krvavá FPS-ka.Fester182 napísal:tak potom teda skus CLIVE BARKER´S - JERICHO
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
- lordjustice
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Okt, 2008, 10:48
Preventívna rada. ak by niekomu po nainštalovaní hry vyhodilo hlášku v zmysle "spúšťací súbor je modifikovaný a nejde spustiť, preinštalujte hru", tak netreba preinštalovávať. Mne nepomáhal ani patch ani crack. Tak som písal na podporu cdprojekt a riešenie je :
Posunúť rok vo win na 2008. Hra potom beží bez problémov. že vraj je to chyba všetkých verzií, ktorú odstráni budúci patch.
Posunúť rok vo win na 2008. Hra potom beží bez problémov. že vraj je to chyba všetkých verzií, ktorú odstráni budúci patch.
Základná doska :Asus P5Q Deluxe * Procesor :Intel C2Q9300 @ 2500 @ 3,3 GHz * Pamäť :2 x 2GB DDR2 Kingston HyperX @ 1066 * Grafická karta :ATI HD 4870 @ 790/3920 * Pevný disk :WDC 250 a 320GB * Zvuková karta :Creative XFi * DVD-ROM :LG HG22LS50 * Typ monitora :Samsung 205BW - 20 palcov 1680/1050 * Operačný systém :XP Home Edition SP 3, Win7 64 * Zdroj :Fortron Epsilon 600W
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz, staci citat fora a netreba hned skusat nelegalne praktiky (crack). Problem je v certifikate, ktory bol platny do 28.1.2008 a niekto v MS zabudol aktualizovat/predlzit platnost certifikatu. Na rieseni sa "pracuje".