Samsung SyncMaster T220
Samsung SyncMaster T220
Zdravím, má ho tu niekto? Aké má s ním skúsenosti? Čítal som aj dáke tie recenzie a vyzerá to byť môj kandidát na kúpu
.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Samsung SyncMaster T220
hmm, recenzia je na svethardware.cz aj pctunig.cz
neviem, ten dizajn sa mne osobne nepaci, ale vyzera to byt v pohode monitor (z TN-panelov)
neviem, ten dizajn sa mne osobne nepaci, ale vyzera to byt v pohode monitor (z TN-panelov)
jop este keby bola cena niekde inde ako 10K tak by to bolo super, takto sa u mna posunul na uplny koniec pri vybere dat take peniaze za 22ojku TNko v dnesnej dobe, dakujem neprosim.
tak som si ho zaobstaral cena 8162 bez DPH. Monitor má panel od Samsungu (M-TW22H0CAA-1000.6), čiže žiadne AU Optronics sra*ky . Už týždeň sa chystám napísať nejaké testy ale lenivosť je lenivosť
.
- zachary
- Pokročilý používateľ
ako sa dá zistiť od akého výrobcu panel máš ? napr. ja mám v mojom Samsungu 2253LW v servisnom menu číslo - M-AQ22V0CIA-1001.0 F2EB
ty mas CTP panel
* X-xxxxxxxAx-xxxx: Samsung panel.
* X-xxxxxxxLx-xxxx: AU Optronics panel.
* X-xxxxxxxDx-xxxx: CMO panel.
* X-xxxxxxxIx-xxxx: CPT panel.
* X-xxxxxxxAx-xxxx: Samsung panel.
* X-xxxxxxxLx-xxxx: AU Optronics panel.
* X-xxxxxxxDx-xxxx: CMO panel.
* X-xxxxxxxIx-xxxx: CPT panel.
.
- zachary
- Pokročilý používateľ
ojoj a nejaké poradie kvality panelov
resp. je to u všetkých Sasmungov zhodné - myslím tie servisné čísla
resp. je to u všetkých Sasmungov zhodné - myslím tie servisné čísla
tak ako ich vidis napisane, u modelov 226BW (neviem ci samsung drzi stale tento tah ze dava rozne panely s dokonca roznymi odozvami do tela) mali CMO/CPT modely dokonca 5 ms odozvu namiesto 2 ms, + o odchylke dE ani nehovoriac (homogenitu uz ani radsej nespominam)
k tym ser. cislam, ano, podla nich sa identifikuju panely
k tym ser. cislam, ano, podla nich sa identifikuju panely
.
- zachary
- Pokročilý používateľ
no dúfam že v prípade týchto novších Samsungov to tak nie je -teda že nemám CPT panel (aspoň u 226BW to bol najhorší) .. síce podsvietenie a homogenitu mám naprd, ale som myslel že je to normálne u TN-panelov
škoda že pre môj 2253LW neviem nikde nájsť poriadne info, ani ICC profil, ani nič podobné
škoda že pre môj 2253LW neviem nikde nájsť poriadne info, ani ICC profil, ani nič podobné
- zachary
- Pokročilý používateľ
jojo .. ale to je identifikácia u 226BW monitorov, ale chcel by som vedieť či to platí aj pri ostatných Samsung monitoroch, nikde som také info nenašiel
platí to u všetkých samsung monitorov:
http://forums.overclockers.co.uk/showth ... msung+t220" onclick="window.open(this.href);return false;
(napriklad moj)
nerozlisuje sa to podla modelu. Ak sa chces presvedcit daj dole zadny kryt a najdi si pismeno
S - Samsung
A - AU Optronics
C - CMO/CPT
http://forums.overclockers.co.uk/showth ... msung+t220" onclick="window.open(this.href);return false;
(napriklad moj)
nerozlisuje sa to podla modelu. Ak sa chces presvedcit daj dole zadny kryt a najdi si pismeno
S - Samsung
A - AU Optronics
C - CMO/CPT
.
- kocour
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
neviete prosim vas ako sa dostanem na mojom 2253LW do servisneho menu ?
Znížiš kontrast a jas na nulu a podržíš AUTO/SOURCE
Robis to na vlastne riziko!
Robis to na vlastne riziko!
.
- kocour
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
no chlapy, ja mam tiez na mojom Samsungu 2253LW CPT panel ... pozeral som to podla serioveho cisla ako to tu je uvedene
oproti mojmu predoslemu CRT je to trochu nezvyk, ale da sa . skusal som hrat CS 1.6, HL2, COD 4 a ziadne problemy s odozvou som nezaznamenal (nic rozdvojene, duchovia ...) len keby sa dal niekde zohnat vykalibrovany icc profil monitora
-taktiez som nezaznamenal ziadne piskanie pri znizovani jasu a kontrastu v OSD (skusal som dat aj vsetko na 0 a pohoda )
-inak mam nastaveny JAS: 100 a KONTRAST: 75
btw: v monitoroch som viacmenej laik, tak ma tu prosim neukamenujte , dakujem
oproti mojmu predoslemu CRT je to trochu nezvyk, ale da sa . skusal som hrat CS 1.6, HL2, COD 4 a ziadne problemy s odozvou som nezaznamenal (nic rozdvojene, duchovia ...) len keby sa dal niekde zohnat vykalibrovany icc profil monitora
-taktiez som nezaznamenal ziadne piskanie pri znizovani jasu a kontrastu v OSD (skusal som dat aj vsetko na 0 a pohoda )
-inak mam nastaveny JAS: 100 a KONTRAST: 75
btw: v monitoroch som viacmenej laik, tak ma tu prosim neukamenujte , dakujem