Odliatie prednej strany case podla navrhu

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Používateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Odliatie prednej strany case podla navrhu

Príspevok od používateľa LoPiO »

Nasiel som na nete zo slovenska chlapika, ktory to robi, no aspon tvrdi,ze hej. Je z nitrianskeho kraja.
Chcel by som sa spytat, ze ci nieco taketo nerobia v sirsom okoli Banskej Bystrice???
Vedel by som to "spravit" z laminatu podla toho co som o tom cital, ale s tym je vela prace a to sa mi neche.

Alebo potom ak nic take tu nie je. Tak aspon niaky dobry tmel alebo hocico z cim by sa lahko pracovalo. lahko brusilo, bolo pevne, nerozpadalo sa po case.

Dik za rady, vopred.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
iwhy
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa iwhy »

Ja pouzivam klasicky tmel na opravu karoserie auta. 250g stoji cca. 80-100sk podla toho kde to kupis. Dnes som si bol kupovat novy a videl som ze za 160sk predavali kit na pracu s klaminatom. Mal si tam tmel aj laminatove vlakno. Celkom vpohode ak vies ako s tym pracovat
LoPiO
Používateľ
Používateľ

Ved to, ze s tym laminatom nie. Ale podla toho, co som videl pri vyrobe laminatovych dielcov na strankach autotuningovych a autohifi casakov, tak to nie je pre mna. Hlavne ta dlzka prace.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
LoPiO
Používateľ
Používateľ

To IWHY a napisal by si mi aj znacku toho tmelu, kedze ho mas odskusany, tak siho pojdem kupit. niekde v BB to dufam zozeniem.
iwhy
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa iwhy »

Vies co. Ja som bol v jednom velkosklade a mali asi 8 roznych znaciek. Zase si myslim, ze tu tu kvalitu nerozoznas. Ja mam konkretne znacku Bodysoft (soft). Mas tam este to rozdelenie soft, a take na hrubsie nerovnosti. Si myslim ze na case je vhodny ten soft.
LoPiO
Používateľ
Používateľ

Dikes IWHY. Pojdem sa potom pozriet :)
Vies ono v tom nebude rozdiel, ale radsej nieco s cim ma clovek skusenosti ;)

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"