Naše výtvory
Naše výtvory
Sem pridávajte vaše programy s kt. sa chcete pochvaliť
Najlepšie by bolo, ak by každý napísal k programu aj jazyk v kt. ho robil.
Tak ako prvý sem vložím ja
EuroCalculator
Verzia: 1.5.1
Popis: Jednoduchý program vo Windows.Forms vytvorený pre konverziu medzi Sk a €. Prednastavený kurz je 30.1260, ale je ho možné zmeniť.
Jazyk: C# (tz. na spustenie potrebný MS Framework 2.0)
Download:
Najlepšie by bolo, ak by každý napísal k programu aj jazyk v kt. ho robil.
Tak ako prvý sem vložím ja
EuroCalculator
Verzia: 1.5.1
Popis: Jednoduchý program vo Windows.Forms vytvorený pre konverziu medzi Sk a €. Prednastavený kurz je 30.1260, ale je ho možné zmeniť.
Jazyk: C# (tz. na spustenie potrebný MS Framework 2.0)
Download:
Naposledy upravil/-a elbi v Po 16. Mar, 2009, 22:58, upravené celkom 9 krát.
BenQ Joybook R56 | Intel Core 2 Duo T5250 1,50GHz | 2x 1024MB DDRII 667MHz | nVidia GeForce 8400M G |
Widnows Vista 32bit user
Re: Naše výtvory [alebo iba môj :) ]
Tak to som rad, ze som pomohol. Ja ho sice mam na ploche, ale nejak ho nepouzivam
BenQ Joybook R56 | Intel Core 2 Duo T5250 1,50GHz | 2x 1024MB DDRII 667MHz | nVidia GeForce 8400M G |
Widnows Vista 32bit user
no mne sa to sikne lebo prerábame ceny na firme, a veru sedieť za PC a raz kliknúť je ovela pohodlnejšie než to pracne vypisovať a deliť (teraz to možno znie ako lenivosť ale prepočítavať niekolko 100 ks tovaru ozaj nie je to pravé orechové ).
Ak môžem request:
Čo to spraviť tak že keď sa bude hodnota zadávať, tak ju hneď aj prekonvertuje podľa daného kurzu?
Ak môžem request:
Čo to spraviť tak že keď sa bude hodnota zadávať, tak ju hneď aj prekonvertuje podľa daného kurzu?
.
Dobry napad, idem sa pustit do toho. Snad to dokoncim
To je jasne, ze take tukanie do kalkulacky omrzi, ved aj preto tento program vznikol
To je jasne, ze take tukanie do kalkulacky omrzi, ved aj preto tento program vznikol
Widnows Vista 32bit user
ako nerad kazim ideal, ale to sa vcelku pohodlne a rychlo da spravit aj v Exceli
to je hádam jasné ale skús ten worksheet otvorit niekde kde neni excel (teda nevravím že nemáme na firme excel) ale toto sa dá používať aj ako Portable App
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nechcem vam kazit naladu, ale co tak pouzit http://www.euromena.sk/eurokalkulacka" onclick="window.open(this.href);return false; ... Ma to aj tu featuru co chce Snake ;-)
Edit: Ale na druhej strane suma je dost limitovana...
Edit: Ale na druhej strane suma je dost limitovana...
hm na nete je kou takych, ale desktopovych nie je vela
Inak verzia 1.5 a mas to tu Obsahuje male bugy, lebo som spravil narychlo. Na stranku budem publikovat az zajtra. Takze mate jedinecnu prilezitost
//bugy su prec (1.5.1)
Inak verzia 1.5 a mas to tu Obsahuje male bugy, lebo som spravil narychlo. Na stranku budem publikovat az zajtra. Takze mate jedinecnu prilezitost
//bugy su prec (1.5.1)
Naposledy upravil/-a elbi v Po 16. Mar, 2009, 22:59, upravené celkom 2 krát.
Widnows Vista 32bit user
to je pravda, ja som dost zaryty OpenOffice-ak a ten je aj v portable verzii. Inac aj google docs ma nieco ako excel len tam nie som si isty ci funguju aj funkcie...Snake napísal:to je hádam jasné ale skús ten worksheet otvorit niekde kde neni excel (teda nevravím že nemáme na firme excel) ale toto sa dá používať aj ako Portable App
tu je moj maly tool.
mala rozpravka k tomu. este minuly rok na intraku s priatelkou sme sa nevedeli dohodnut, ktory film si mame pozriet. ona to vyriesila tak, ze odisla do sprchy, nech si ja vyberiem. vtedy som napisal prvu verziu tohto programu (kym bola v sprche).
a teraz o programe. ma rozne funkcie.
1. random filmov: treba zadat filmove tituly, stalcit "Generate" a vyhodi ti, ktory film by si mal pozriet (je to len random)
2. random cisiel: ked mas vela filmov a nechce sa ti dopisovat nazvy, resp. potrebujes random cislo od 0 po x-1, treba zadat namiesto nazvov filmov len cislo x (cize hornu hranicu). ked su tam aj filmove tituly, cislo bere ako nazov filmu (napr. 700).
3. priemer: zadat len cisla, vyrata priemer.
tlacidlo clear: vymaze vsetky filmy zo zoznamu.
tlacidlo delete last: vymaze posledny film zo zoznamu.
asi tolko. have fun.=:)
mala rozpravka k tomu. este minuly rok na intraku s priatelkou sme sa nevedeli dohodnut, ktory film si mame pozriet. ona to vyriesila tak, ze odisla do sprchy, nech si ja vyberiem. vtedy som napisal prvu verziu tohto programu (kym bola v sprche).
a teraz o programe. ma rozne funkcie.
1. random filmov: treba zadat filmove tituly, stalcit "Generate" a vyhodi ti, ktory film by si mal pozriet (je to len random)
2. random cisiel: ked mas vela filmov a nechce sa ti dopisovat nazvy, resp. potrebujes random cislo od 0 po x-1, treba zadat namiesto nazvov filmov len cislo x (cize hornu hranicu). ked su tam aj filmove tituly, cislo bere ako nazov filmu (napr. 700).
3. priemer: zadat len cisla, vyrata priemer.
tlacidlo clear: vymaze vsetky filmy zo zoznamu.
tlacidlo delete last: vymaze posledny film zo zoznamu.
asi tolko. have fun.=:)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Re: Naše výtvory
no tak pridavam svoj prvy program napisany v C++ (doteraz som robil iba v delphi a php), tiez eurokalkulacka:
EURO-KALKULACKA
verzia: 0.31
jazyk: C++
keby ste mi neverili, mozete si skompilovat sami z prilozeneho zdrojaku...
EURO-KALKULACKA
verzia: 0.31
jazyk: C++
keby ste mi neverili, mozete si skompilovat sami z prilozeneho zdrojaku...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Teraz som akurat nasiel tuto temu, tak reku ze sprispejem.
Je to moj rocnikovy projekt - radoby vektorovy editor, nic extra. Napisane v Delphi 6 Personal. Zdrojove kody uz verejne niesu. Akukolvek konstruktivnu kritiku privitam, ale uz stym aj tak nic robit nebudem . Svoj ucel to uz splnilo.
Je to moj rocnikovy projekt - radoby vektorovy editor, nic extra. Napisane v Delphi 6 Personal. Zdrojove kody uz verejne niesu. Akukolvek konstruktivnu kritiku privitam, ale uz stym aj tak nic robit nebudem . Svoj ucel to uz splnilo.
pEpinko
Ja som trosku zmenil svoju EuroKalkulačku (viď moja stranka) a teraz nemam co programovat, nemate nejake napady
Ja som trosku zmenil svoju EuroKalkulačku (viď moja stranka) a teraz nemam co programovat, nemate nejake napady
Widnows Vista 32bit user
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
skus novy OS - mozno o par rokov zbohatnes ako Viliam Brányelbi napísal:nemate nejake napady
Life is short - enjoy it!