myslel som, ze na cd v tom NOKIA PC suite bude v tom softe nieco cez co sa to konvertne a nasledne nakopiruje do fonu ale nic take som tam nevidel...

THX...

To viem ale tam sa byvia o pripojeni fonu na net cez pc... nechcel som im do toho kafrat... a hned aj na druhej strane su temy s nokiou 6120c...gammaray napísal:Hned o riadok nizsie mas temu na 6120 a ty zalozis taku istu![]()
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 36&t=34346" onclick="window.open(this.href);return false;
pokracuj tam
No toto mi je prd platne... ked to potom musim stiahnut tak ze sa tam pripojim cezz mobil...janda napísal:to co uz bolo spomenute vyssie
Normalne si to stiahni do pc a potom to bud nahraj na pamatovu kartu a z nej spusti instalaciu alebo si to nainstaluj priamo cez user friendly nokia pc suiteRap.Brnky.City napísal: No toto mi je prd platne... ked to potom musim stiahnut tak ze sa tam pripojim cezz mobil...![]()
Nemam na mobile internet predplateny...![]()
Nejak inak sa k tomu neda dostat??
A ten prehravac co je tam instalovany od zaciatku ten neprehrava video abo co??
A nevedel by si mi poradit nejaky soft, ze kde stiahnem?? Ten prehravac??janda napísal:malne si to stiahni do pc a potom to bud nahraj na pamatovu kartu a z nej spusti instalaciu alebo si to nainstaluj priamo cez user friendly nokia pc suite![]()
A ten prehravac video prehrava, ale len take formaty ake su bezne v mobiloch bez symbianu, plus este nejake streamove live videa. Takze ak nechces, kazde video konvertovat ako pri klasickom mobile tak si to musis doinstalovat