No, vyzera to sice pekne, ale pride mi, ze vlastne iba nahradili heatpipy nejakym inym systemom. Pritom osobne si myslim, ze nie je problem v odvode tepla z procesora do chladica, ale v tichom odvode dostatocneho mnozstva tepla z chladica do okolia a podla moznosti von zo skrine. Jasne, pockame si na vysledky a uvidime, ale pride mi to len ako taka nafuknuta bublina.
Nenahradila sa technológia HP, len sa zdokonalila a to tým že použili kvázi "lepšiu" tekutinu a to kov...ktorý ako každý vieme vedie lepšie teplo.
Mňa by zaujímalo ako funguje tá pumpa....
CPU:Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro«|»MB:ASUS P5K SE«|»VGA:GB 4850«|»HDD:M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB«|»RAM:OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA«|»Mechanika:1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P«|»Mouse:Logitech MX518«|»Monitor:Benq G2222HDL«|»Headphone:Sennheiser eH 250
mna by zas najviac zaujimalo ze co je to za kov popripade svinstvo co tam je namiesane s kovov (viem ze to ortut nie je, je zakazana a ma zle teplovodive vlastnosti...). a ta pumpa sa zapoji do konektoru na fan alebo ako to bude vlastne???
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress