Vysoka teplota?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Vysoka teplota?
Mam asus p5q...a program asus probe2 ma nastavene treshold na 45 C na dosku,,a ja mam v idle 41 C...nie je to nejako vela?to ked o 4 C zvysim tak ma to upozorni..ne je to nejako zle nastavene?
Re: Vysoka teplota?
ved v programe si to nastavis ty sam ako chces mat nastavene
NB Acer Aspire 3810T
ja mám tiež väčšinou 37-41... nerieš to, ak nemáš problémy so stabilitou... a ten soft by som primárne ani nenainštaloval...
a ani vobec nevieš, čoho je to teplota (ja tiež nie) ... ten senzor može byť kdekolvek... nasmeruj nejaký fan na dosku, v okolí cpu, nb, ram a tie teploty pojdu pravdepodobne dolu, kedže ten senzor bude len tak niekam položený...
a ani vobec nevieš, čoho je to teplota (ja tiež nie) ... ten senzor može byť kdekolvek... nasmeruj nejaký fan na dosku, v okolí cpu, nb, ram a tie teploty pojdu pravdepodobne dolu, kedže ten senzor bude len tak niekam položený...
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hej,,ale ja to mam v nepretaktovanom systeme v idle stave
..aky soft na meranie teplot?
..aky soft na meranie teplot?
veď ok, ja tiež... máš tam quad+hd4870, tak to robí nejaké to teplo...
stačí merať cpu a vga... dosku aj tak nezmeriaš... to čidlo je niekde uložené a meria pravdepodobne neajkú teploty, povedal som tak teplotu v case maximálne... nič iné... preto by som to neriešil...
stačí merať cpu a vga... dosku aj tak nezmeriaš... to čidlo je niekde uložené a meria pravdepodobne neajkú teploty, povedal som tak teplotu v case maximálne... nič iné... preto by som to neriešil...
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260