Projekt HYDRA
Projekt HYDRA
http://www.hydra.riotdesign.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Re: Projekt HYDRA
Skutočne originálne a pekne spracované obdivujem takú prácu
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
paráda, jednoducho BOMBA
take chceeem
za kolko to strelis
jedno slovo: KRÁSA
a samozrejme klobuk dolu si king
a samozrejme klobuk dolu si king
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
Diky moc chalani..dalo mi to zabrat..namotal som sa na vodne a uz sa to viezlo..proste som to musel urobit..checkoval som potajme 2 mesiace vsetky vsetky skusenosti ludi co to robili sami..a navrhol a spravil som to..no a dizajn ..som dizajner takze to islo od srdca..diky vsetkym..
PS: pocitam ze nikto nemate rozlisenie 1024x768 lebo zatial na takom stranka nefunguje ..idem to opravit..pojde ale bude sa muset scrollovat...nebudem predsa ukracovat vecinu ludi co uz ma noramlne monitory nie?
PS: pocitam ze nikto nemate rozlisenie 1024x768 lebo zatial na takom stranka nefunguje ..idem to opravit..pojde ale bude sa muset scrollovat...nebudem predsa ukracovat vecinu ludi co uz ma noramlne monitory nie?
ty vole nice,proste pecka,chcel by som si to obchytat, proste to nema chybu z tej bedne mi idu az zimomriavky po chrbte
myslim ze o to dizajnerovi islo, aby jeho navrh vyvolal pocity hned na prvy pohlad, myslim (skor by som povedal ze viem) ze sa mu to podariloall23 napísal:...z tej bedne mi idu az zimomriavky po chrbte
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Fuha dost dobreeee.
klobuk dole.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
MEGASUPER looool ja som sa na tie veci na stranke dival asi hodinu prepracovana haluz nemam slov
len sa mi trochu nepáči že ten sa vzduch nasáva cez radiátor, týmpádom sa vnútro skrinky zahrieva, ak by bol radiátor vzadu alebo hore nebol by chladiaci efekt lepší?
Inak ale ten dizajn... to by snáď aj šlo predať niektorému výrobcovi, vyzerá to úchvatne.
Inak ale ten dizajn... to by snáď aj šlo predať niektorému výrobcovi, vyzerá to úchvatne.
Spoiler: ukázať