no to som riesil aj ja, ja som to na svojom mode vyriesil takto
http://s6.directupload.net/file/d/1512/ebvn3g87_jpg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
treba poriadne pohladat po shopoch a urcite nejake listy najdes ktore by ti k tomu pasovali mohol by si uploadnut aj nejake foto nieco by sme poriesili
guma
Re: guma
akoze nazov temy nema chybu som sa dobre zasmial...
videl som ze na to pouzili aj buzirku z kabla, narezali ju na jednej strane a natiahli na tu ostru hranu
videl som ze na to pouzili aj buzirku z kabla, narezali ju na jednej strane a natiahli na tu ostru hranu
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
no tu listu som kupil v doplnkoch pre auta:) to je vlastne napodobenina original chromovej listy co mas na aute
z druhej strany ma lepkavy povrh cize staci iba odstranit ochrannu foliu a lista sa nalepi, a potom uz len orezavak a dopasovavas
z druhej strany ma lepkavy povrh cize staci iba odstranit ochrannu foliu a lista sa nalepi, a potom uz len orezavak a dopasovavas
Dobry napad stou listou striebornou ale da sa tam dat aj tesnenie na okna na auta stare treba sa len pozret v mototechne a vybrat tu co ti vyhovuje-.........
CPU: AMD Athlon64 5400+ Black Edition AM2 , Grafika: gainward 4850,Ram: A-Data 2x2GB
MB :asus m3a78, HDD: WD3200AAKS
Skrina: CM elite 340,Zdroj: corsair CX400
Chladic: freezer extreme
MB :asus m3a78, HDD: WD3200AAKS
Skrina: CM elite 340,Zdroj: corsair CX400
Chladic: freezer extreme