tak cafte, dnes som kupil novy comp, ale zle mi ho poskladali. konkretne ked som vybalil bednu, tak chladic CPU bol uplne uvolneny, coho som si bohuzial nevsimol a zapojil PC a po minute sa vypol. skusil som este raz a to iste. az na tretikrat tam ukazalo ze CPU overheated alebo nieco v tom zmysle. vtedy som si uvedomil co sa stalo. zajtra idem PC reklamovat.
chcel som sa len spytat, ci to prehriatie nebude mat na CPU nejaky vplyv do buducna, kedze bezalo uplne bez chladica, ani toho defaultneho.
dakujem.
prehriaty CPU
Re: prehriaty CPU
tepelna ochrana ho vypla, tak si myslim ze sa nemas coho obavat, hlavne ho uz nepustaj
.
viem ze ho vypla, ale aj tak. proste ma to sere nove zeliezko doma a hned roztavene
...potom nám aspoň povedz, čo za odborníci to skladali, až si dáme pozor
robili mi to v ageme. a cesta z agemu ku mne domov je 2min autom, tak podla mna sa to muselo stat ked to davali naspat do krabice.
snad tam daju tu pastu smradi
snad tam daju tu pastu smradi
prave pre toto si najradsej skladam pocitac sam, vsetko prekontrolujem a hlavne dobre napastujem, lebo oni su schopny dat do stredu dobku pasty a dat to tam tak...
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress