Logitech X-530
Logitech X-530
Zdravím,
takže povedal som si že treba kúpiť nové repro k PC a volba padla na tieto Logitechy. Máte ich niekto? Čo vám na nich vadí? Aké dlhé sú káble na zadný pár repro?
Za každý názor ďakujem
takže povedal som si že treba kúpiť nové repro k PC a volba padla na tieto Logitechy. Máte ich niekto? Čo vám na nich vadí? Aké dlhé sú káble na zadný pár repro?
Za každý názor ďakujem
.
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Re: Logitech X-530
Mam tie repraky aj x 230 kable rear right, left su dost dlhe. Su to good repraky som s nimi spokojny. Logitech powa
Ja mam sice len X 230 ale tie 530 je to iste len plus dalsie 3 satelity. Za tu cenu su to vyborne repra. Co sa tyka zvuku nemam vyhrady. Vadia mi ale dve veci, a to: ochranna latka na satelitoch je slaba, staci satelit nejako nestastne chytit a premacknem si repro. Druha chyba je ze sluchatkovy konektor v pravom satelite nema moznost ovladania potenciometrom. Ked pouzivam sluchadla zvuk musim regulovat softverovo...
Ja som mal tieto Logitechy, presne DEN. Bol som ich vratit, nebol som spokojny s nimi...zvuk.
Inymi slovami Geniusky drevene v tej cene su lepsie... o dost.
TO je ale moj subjektivny nazor, ale ak sa nemylim tak aj recenzie to dokazuju Drevo je drevo...
Inymi slovami Geniusky drevene v tej cene su lepsie... o dost.
TO je ale moj subjektivny nazor, ale ak sa nemylim tak aj recenzie to dokazuju Drevo je drevo...
PC1: 2500K@4,5GHz/passive NOCTUA NH-D14 | 8GB | GIGABYTE 7850@1090/5700 2GB | 128GB SSD/1TB/NAS DS212j 2x1TB | ASUS P8P67-M PRO | Corsair HX 520 | Cooltek U3 | 22" Dell 2209WA
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
Iste je to aj o vkuse...na mna su Genius moc zahuhlane...ich subaky nebasuju ale huhlu. Ale pre niekoho je to to prave. Najlepsie je si dat pustit repro v obchode. S Geniusami by to nemal byt problem lebo casto ich vidam v NAY alebo aj v Tescu...
neviete o nejakom "predlzovacom" kabli na zadne satelity? nedociahnu mi totiz na koniec izby a mat ich uprostred koberca nevyzera najlepsie. diky
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 26. Nov, 2005, 20:00
Ale vieme
http://www.hama.cz/ProductDetail.aspx?i ... 0101&path=" onclick="window.open(this.href);return false;
Mali by to mat v kazdom Tescu.
Mimochodom zvuk X530 a X230 je tragicky. Neodporucam kupovat nikomu.
http://www.hama.cz/ProductDetail.aspx?i ... 0101&path=" onclick="window.open(this.href);return false;
tomaash napísal:Ale vieme
diky, skusim sa popytat v tom tescu. a k tomu zvuku, neviem ake mas ty naroky ale mne ako laikovy x-530 velmi bohate staci. navyse byvam v byte cize ziadny extra vykon nepotrebujem. na hry, filmy a mp3 je to idealne. navyse pekny design, skvela cena.
mam X-230...
sub ma maly priemer ale hra dobre.
satelity, otras.. trosku pootocim a uz ho pocut slabo, cize musia byt namierene presne na teba.
ozvucnica je sice drevena, ale pri max. vykone subwoofera zacina rezonovat.
do bytu na normalne pocuvanie su fajn... ale premna su uz slabe
sub ma maly priemer ale hra dobre.
satelity, otras.. trosku pootocim a uz ho pocut slabo, cize musia byt namierene presne na teba.
ozvucnica je sice drevena, ale pri max. vykone subwoofera zacina rezonovat.
do bytu na normalne pocuvanie su fajn... ale premna su uz slabe
uf.. no spodok je nejak inak pripevneny.. ked mas hlavu pri nom, tak to pocujes. Ale ked to mas pod stolom tak to nepocujes.
dnu je zosilovac a akoby to pripebnenie nebolo take kvalitne... neviem to presne popisat..
dnu je zosilovac a akoby to pripebnenie nebolo take kvalitne... neviem to presne popisat..