DVD napalovacka pali az hodinu
DVD napalovacka pali az hodinu
Neviete poradit kam sa pozriet v nastaveniach ohladne az hodinoveho palenia klasickeho DVD, neviem ci je chyba v XP alebo chybaju dake ovladace
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: DVD napalovacka pali az hodinu
Aky software pouzivas na napalovanie? Skusal si rozne media (znacky), resp.media odporucane vyrobcom? Pri napalovani mas ake zatazenie cpu?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Možno to bude PIO mód.
http://www.cdr.cz/a/14509" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cdr.cz/a/14509" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
no bud používa Mark Aurel zlé média , (zeby sme sa vracali dobou pat ?:D) 8x , 16x rýchlostné , alebo máš starú napalovačku (ani to nemozem vylucit ):D alebo mas nastavene v nerovi alebo v nejakom inom programe zlu predvolenú rychlost napalovania
alebo PIO mode a to je asi najpravdepodobnejšie ...
alebo PIO mode a to je asi najpravdepodobnejšie ...
Spoiler: ukázať
A co tak trva dlho? Samotne palenie alebo stahovanie povodneho DVD na hdd? Pokial prepalujes originalku tak to zdrzuje ochrana proti kopirovaniu. Samotne vypalovanie by ti malo ist ako si navolis...8x, 16x a podobne. A ako ti tu pisu napis meno sw ktorym to palis.
Taak moznosti je viac .... ja som mal taky problem ze som mal zaspinenu mechaniku/sice sa to zda ale/..... a dvd napalovala cez 2hodiny.... kupil som cistiace cd vycistilo mechaniku a teraz mi napaluje 10-15min ....
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
je p[ekne obnovovat topici stare 2 mesiace ... no a k veci , cistiace cd nikeedy pomoze ale vacsinou je problem niekde inde ...
Spoiler: ukázať