tazko sa odhaduje, co je to : potrebujem "NIEcO" spustit.
Ja to vidim na nejaky subor s pre Norton neznamou priponou, ktoremu nedokaze priradit program na spustenie, nakolko pozadovany program nie je nainstalovany. (napr. nejaky video subor.mov, ktoremu chyba QuickTimePlayer.)
No ja vobec neviem mam nieco nakopirovat, nieco prepisat v config.nt - to som urobil restartovat PC a potom spustit program z nortonu. Takze som z toho
Koncovku ma jeden .exe - ibaze to vobec nevyzera ako exe lebo sa neda spustit - nemam nan prehliadac. Ale exe by sa mal dat spustit nie? A potom .bat ale ten tiez nejde spustit.
Takze. Potrebujem jeden program- teda ocino do prace. Poslali mu mailom nejake data- vlastne tie subory. Nakopiroval som ich a idem s navodu. V subore config.nt dopiste ... potom nakopirujte dva subory na C:\ potom restartujte pocitac a program pojde. Po restartovani spustite program najlepsie z nortonu atd. Som z toho vymlety.
no a to si akoze napisal zrozumitelne? No super. Takze, napis presne co su to za subory, presne nazvy, preco to potrebujes, presne, a co si prepisal v config.nt
vuaras napísal:no a to si akoze napisal zrozumitelne? No super. Takze, napis presne co su to za subory, presne nazvy, preco to potrebujes, presne, a co si prepisal v config.nt
Myslis ze po styroch mesiacoch ma este stale ten problem :roll: