Intel core 2 duo 3g e8400
Intel core 2 duo 3g e8400
Prosim o radu. Zakupil som si maticnu dosku asus P5K PRO fical som na procaku intel core 2 duo 1,86 e 6300 a zatial som bol spokojny teplota 30 maximum 40. Ale vykon uz nebol taky perfektny tak som si kupil e8400 3 giga v pohode procak ale uz doska sa tak nechovala musel som si updatovat bios na 1104 a uz to nebolo ono. Musel som hned aj preinstalovat windows lebo my nefungovali utility ktore ma asus overcklockin atd Teraz my sice idu ale al gear 3 overlock 3 v jednom my nefunguje vypisuje my toto ai gear3 can not run under overlock mode.Please turn off overlock mode with bios or ai booster. Volal som aj do zakaznickeho centra asus a tam my poradily ze v biose mam povolit overlock ale ja som to tam nenasiel tak neviem. Teplota sa my zvysila o moc medzi 50 az 65 pri zatazi, nemam original box ale AC PRO FREEZER 7 tak by nemala byt az taka teplota mozno sa mylim neviem. Tipek z asusu my naznacil ze tento posledny bios nie je na 100 percent ale teraz iny ani na stiahnutie nie je. Tak si pockam nic ine my nezostava. Chcem len vediet ci teplota procaku je taka aka ma byt alebo pre intel core 2 duo je to az moc chladiacu pastu som nedaval ani som to nechcel pri instalovani procaka robily my to v servise tak som ani na to nemyslel. Dakujem za odpovede
Re: Intel core 2 duo 3g e8400
tej výmene som neporozumel... menili Ti to v servise alebo si Ty doma niečo menil (cpu, chladič) a nedal si tam pastu?
tie teploty nie sú ok... ak tam nemáš pastu, tak to je prvé čo musíš spraviť, kúpiť, aplikovať na cpu... bez toho by som ani pc nezapol... aj keď sa mi nechce veriť, že by si tam nemal pastu... potom všetky oc utility vymaž... v biose daj všetko na auto - možeš dať aj Load Default Settings alebo také niečo, aby si doska sama nastavila všetko na default... bolo by dobré najprv takto zistiť teploty, potom Ti pomožeme aj s oc...
tie teploty nie sú ok... ak tam nemáš pastu, tak to je prvé čo musíš spraviť, kúpiť, aplikovať na cpu... bez toho by som ani pc nezapol... aj keď sa mi nechce veriť, že by si tam nemal pastu... potom všetky oc utility vymaž... v biose daj všetko na auto - možeš dať aj Load Default Settings alebo také niečo, aby si doska sama nastavila všetko na default... bolo by dobré najprv takto zistiť teploty, potom Ti pomožeme aj s oc...
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Intel core 2 duo 3g e8400
pokial som to spravne pochopil tak ty si im dal do servisu procak, dosku a Freezera ale nedal si im pastu?
ak som to spravne pochopil nakolko pises s dost velkym mnozstvom gramatickych chyb a hekticky tak toho by som sa neobaval pri
vymene isto naniesli novu pastu
akurat mozno zle ocistili tu staru co bola povodne na freezerovi
65°C na jadrach zase neni az tak strasne vela mohlo by byt o 10menej ale nic tragicke si myslim
OC rob radsej rucne a ne cez utility
ak som to spravne pochopil nakolko pises s dost velkym mnozstvom gramatickych chyb a hekticky tak toho by som sa neobaval pri
vymene isto naniesli novu pastu
akurat mozno zle ocistili tu staru co bola povodne na freezerovi
65°C na jadrach zase neni az tak strasne vela mohlo by byt o 10menej ale nic tragicke si myslim
OC rob radsej rucne a ne cez utility
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD