Pokazena N2760

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
Hrochy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2004, 14:00

Pokazena N2760

Príspevok od používateľa Hrochy »

Hi
Stala sa mi taka pekna nehoda xD
Prinesiem mobil z prace domov a bol trochu z vonku zabarany od vody zo zavaranych uhoriek (sladkokysly nalev :)), konkretne od vody z 1 uhorky. Mobil som utrel (vtedy siel OK) a nechal tak - myslel som si ze, len na povrchu je mokry (ved nebudu z toho cele litre). Po 4 hodinach, vecer, ked idem spat som ho siel vypnut, no uz bol vypnuty. Zapnut mi nesiel :\ - tak dam dole kryt na bateriu a ta "voda" bola aj vo vnutri, baterka mala jeden konektor zoxidovany - vdaka kyselosti tej "vody" a myslim ze aj trochu z tej gebuziny sa dostalo dovnutra mobilu. Bateria mala pri prvom merani 0,9V, po dalsich 10 min peknu 0,0V - je mrtva. Nahradnu bateriu na vyskusanie nemam.
Mobil ma 2 mesiace a je v zaruke.
A teraz otazka: mam mobil rozobrat (komplet), utret ho = odstranit pripadnu zoxidovanu med z plosakov a potom ho dat vyreklamovat, alebo sa nemam toho chytat v domienke ze technik si hned vsimne ze bateria je mrtva, da mobil na zdroj a on sa zapne ako keby sa nic nesatlo ?
Kebyze ten mobil otvorim, zistia to technici ze som ho otvaral? - ci v nom nie su nejake "vecicky" na zaklade ktorych sa da zistit, ze mobil bol uz rozoberany?
Aka je pravdepodobnost ze mi to opravia - vymenia zadara? :red:
Diky :deal:
Spoiler: ukázať
Používateľov profilový obrázok
Hrochy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2004, 14:00

Re: Pokazena N2760

Príspevok od používateľa Hrochy »

Hu ? :?

Co ush, vyriesim si to sam :D